Konserde siyasi mesaj veren Çelik, "Benim en çok sevdiğim katılımcı demokrasi. Hastayım bu lafa" dedi.
Fatsa’da bir otelde gerçekleşen konsere Fatsalılar büyük ilgi gösterdi. Konserinde siyasal mesajlar da veren sanatçı zaman zaman hayranlarıyla şakalaştı. "Var mı bir sorunu olan?" diye programına başlayan Çelik, izleyenlerden "Yok" cevabı alınca, "Her şey yolunda mı? Zaten ekonomik olarak hepimiz müreffeh bir toplum olmuş olarak yaşıyoruz. Zaten bir sıkıntımız yok" diye programına başladı.
Sevilen şarkılarını seslendiren Çelik’e dinleyenler de eşlik etti. Dinleyenlerin coşkulu bir şekilde kendisine eşlik etmesini isteyen Çelik, "Benim en çok sevdiğim şey katılımcı demokrasi. Hastayım bu lafa. Katılımcı demokrasi. Nerede gördülerse, kimse katılmıyor ama herkes konuşuyor" dedi.
GÜLDÜREN CEVAP
Kendisine eşlik eden konuklar alkışlarıyla tempo tuttular. Zaman zaman izleyenlerine takılan Çelik, İzleyenler arasında yer alan yaşlı teyzeye kendisinin kim olduğunu sorunca, "Serdar Ortaç" cevabını alması salondakileri gülmekten kırdı geçirdi.
Çelik, "Teyzecim, rahatsız oluyorsan müziğimizden ilahi bile söylerim sana. Konservatuvarda onun eğitimini de aldım" dedi.
Sahnede şarkılarını söylemeye devam eden sanatçıya Nehir adındaki küçük bir çiçek verdi. Nehir’e "Ben kimim?" diye soran Çelik, küçük kızın "Serdar Ortaç" diye cevap vermesi salonu kahkaha boğdu.
Çelik, konserini söylediği hareketli ve slov şarkılarla sonlandırdı.
13:45 İngiltere ittifak kurdu, Rus denizaltıları avlayacak
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
16:52 Avrupa Merkez Bankası faiz kararı açıklandı
14:38 Dünyanın en uzun hatlarından biri olacak: Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun tamamının açılacağı tarih belli oldu
Çelik'i Serdar Ortaç sandılar
Ordu’nun Fatsa ilçesinde konser veren Çelik’i bazı hayranları "Serdar Ortaç" sandı.
