Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesinde 26 Kasım Pazar günü gerçekleşen hırsızlık olayı şöyle gelişmişti. Ankara’ya imza gününe giden Kahraman Tazeoğlu geri döndüğünde evine hırsız girdiğini fark etmişti. Yaşanan hırsızlık olayının ardından şikayetçi olan ünlü yazar iki gün önce yaşanan gelişme karşısında adeta şoke oldu. Yeni yazmakta olduğu romanın kayıtlarının da bulunduğu bilgisayarı çalan hırsız, ünlü yazarın hayranı çıktı. Hırsız, yazara mail atarak yaptığı hırsızlıktan pişman olduğunu ifade etti. Mailde, pişmanlığını dile getiren hırsız, çaldığı bilgisayarları sattığını ancak geri almak için uğraştığını belirterek ünlü yazardan af diledi.
"KENDİSİ BENİM KİTAPLARIMI OKUYAN, HAYRANIM OLAN BİR KİŞİYMİŞ"
Yaşananlar karşısında şoka uğradığını ifade eden Kahraman Tazeoğlu, “İki gün önce enteresan bir gelişme oldu. Bir mail aldık, hırsızlık olayıyla ilgili bana döner misiniz diye. İsimsiz bir maildi. Geri döndük ve çok şaşırdık. Adeta küçük dilimizi yuttuk. Çünkü bize mail atan kişi, evimden bilgisayarlarımı çalıp giden hırsızdı. O hırsızlığı ben yaptım diye başlayan bir mail gönderdi. Yaptığından çok pişman olduğunu söyledi. Haberleri izlemiş ve ben haberleri izler izlemez o kişinin kendim olduğunu anladım diyor. Ondan sonra pişmanlığından bahsediyor. Ancak onu asıl üzen, anladığım kadarıyla, kendisinin benim hayranım olması. Buranın benim evim olduğunu bilmiyormuş. Kendisi benim kitaplarımı okuyan, hayranım olan bir kişiymiş. Ama hırsızlığı yaptıktan sonra haberleri izlediğinde anlamış buranın benim evim olduğunu. Pişmanlık duymuş ve kendisi bilgisayarımı bana geri getirmek istediğini ifade ediyor. Ancak bilgisayarları sattığını söylüyor. Sattığım kişiyi bulabilirsem bilgisayarları geri getireceğim, yaptığımdan çok pişmanım, Allah beni affetsin diyor’’ diyerek şaşkınlığını dile getirdi.
"MADEM Kİ MADDE BAĞIMLISISIN, GEL BEN SENİN TEDAVİNDE YARDIMCI OLACAĞIM’’
Hırsızlığı gerçekleştiren şahsın attığı mailde madde bağımlısı olduğunu ifade ettiğini söyleyen Kahraman Tazeoğlu, “Kendisi attığı mailde şöyle diyor: Üvey babam beni evden kovdu. Sokaklarda yaşadığını ve madde bağımlısı olduğunu ifade ediyor. Bende ona buradan sesleniyorum. Madem ki madde bağımlısısın, gel ben senin tedavinde yardımcı olacağım ve şikayetimden vazgeçeceğim’’ diye konuştu.
01:01 Arap basını Kante transferinin perde arkasını yazdı
00:43 Epstein adası nerede? Epstein adasına giden ünlüler kimler?
00:37 Trump: 'Epstein bana komplo kurdu'
00:29 Kasımpaşa kulübü satıldı: Yeni sahibi Kazancı Holding oldu
00:26 Suriye, petrol ve gaz araması için ABD ve Katar merkezli iki şirketle anlaştı
00:20 Türkiye’de bir avukata 430 kişi düşüyor: Sayılarla büyüyen hukuk eğitiminde kalite tartışması
23:41 Trump: Hamaney çok endişelenmeli
22:46 Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Tom Barrack'la bir araya geldi
16:04 Yapay zekanın görünmeyen bedeli: Su krizi ve sürdürülebilirlik ikilemi
16:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgede barıştan yanayız
15:58 2025'te her gün ortalama 330 esnaf kapısına kilit vurdu
15:56 Buzulların altında saklanan 34 milyon yıllık 'Kayıp Dünya' keşfedildi
15:54 Rapor: Çatışmalarda son 18 ayda 100 bin sivil öldürüldü
15:51 Eski Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis: Kapitalizm çoktan sona erdi ve bunun farkında bile değiliz
15:50 FETÖ'nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein'in de avukatı çıktı
15:48 Epstein tsunamisi Almanya'ya uzandı: Deutsche Bank, Merkel ve AfD listede
Ünlü yazarın kitabını çalan kişi hayranı çıktı
Kahraman Tazeoğlu’nun yeni romanının kayıtlarını içeren bilgisayarı çalan kişi, yazarın hayranı çıktı. Kendisinden af dileyen hayranına seslenen Tazeoğlu, 'Madem madde bağımlısısın, gel ben tedavinde yardımcı olacağım ve şikayetimden vazgeçeceğim’' dedi.
