BALIKESİR/İHA - Balıkesir’de Karamel isimli köpeğin sahibi 15 yaşındaki Burcu Özcan, doğum sonrası ’anne’ diye bağıran yavru köpeğin görüntüsünü cep telefonu ile kaydetti. 4 yavru doğuran ve yavrulardan bir tanesini kaybeden Terrier cinsi köpek, doğum sancısı çekerken, ilk doğan yavrunun ’anne’ demesiyle herkesi şaşırttı. Köpeğin sahiplerinden Zehra Özcan, "Köpeğimiz doğum yaptı. İlk yavruyu doğurunca kesesinden çıktı.
Yavruyu bir müddet yaladıktan sonra diğer yavruların doğumuna devam etti. Ama ilk doğan yavru süt emmek için annesine doğru sürünmeye başladı, fakat annesi kenara çekildi. Sanırım yavru çok aç olmalı ki, ’anne’ diye bağırmaya başladı. Bunu duyduktan sonra şok oldum ve kızıma videoya çekmesini istedim. Eşime çektiğimiz videoyu gönderince o da inanmak istemedi" dedi.
Doğum sonrası ilk doğan yavruyu cep telefonu ile videoya çeken Burcu Özcan ise, "Karamel benim köpeğim. Köpeğim birden ortadan kaybolunca yan odaya geçim. Annem evde yoktu. Arka odaya gittim doğum başlamıştı. Karamel beni yanına yaklaştırmadı. Ben de hemen annemi aradım. Karamel beni kıskandı, yavrunun yanına yaklaştırmadı. Annem yavruları odaya taşıdı. İlk yavrunun kesesini yırttık ve yavrunun anne diye seslenişini duyduk. Ben de bu anları videoya kaydedip babama gönderdim" diye konuştu.
11:08 Emniyet Genel Müdürlüğü'nün adı değişiyor
09:22 İstanbul ve Ankara için uyarı: Zemheri soğukları kapıda, 40 gün etkili olacak
23:21 Google, OpenAI'a karşı Gemini 3 Flash'ı piyasaya sürdü
22:37 Nükleer bilimci MIT profesörü silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti
22:33 Arabistan'a kar yağdı mı? Arabistan'ın neresine kar yağdı , Kabe'ye Mekke'ye kar yağdı mı?
22:32 Deutsche Bank piyasa anketi: 2026'nın en büyük riski ne olacak?
17:31 Japonya'da yüzlerce kişi hükümetin iklim politikalarını dava etti
17:28 ABD-Tayvan arasında 11.1 milyar dolarlık silah anlaşması: Pasifik’te gerginlik artıyor
13:27 Plastik poşete zam gelecek mi? Market temsilcileri ne kadar istedi?
13:02 MSB: Karadeniz'de kontrolden çıkan İHA F-16'lar tarafından kontrollü müdahaleyle düşürüldü
11:05 Yıldız Tilbe ve Hülya Avşar tartışması sosyal medyada gündem oldu
11:03 Almanya yaklaşık 50 milyar euroluk askeri teçhizat ve silah alımını onayladı
10:59 Sunucu Okan Karacan gözaltına alındı
10:56 Yılbaşı öncesinde 17 ilde sahte alkol operasyonu: 27 bin litre sahte alkollü içki ele geçirildi
10:24 Ünlülere uyuşturucu soruşturması: İrem Sak, Danla Biliç, Senna Yıldız ve Aleyna Tilki gözaltına alındı
23:36 Netanyahu duyurdu: Mısır'la 35 milyar dolarlık doğalgaz anlaşmasına onay
Anne’ diyen köpek şaşırttı
Balıkesir’de, İngiliz Terrier cinsi köpeğin yeni doğan yavrusu ’anne’ diye bağırdı. Yavru köpeğin ’anne’ dediği o anlar ise cep telefonu ile kaydedildi. Görüntüyü çeken 15 yaşındaki Burcu Özcan, 'Anne diyor resmen' diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.
