Sosyal medyada çok fazla tanılan bir isim olmasa da bir çok televizyon programına katılan ve ‘Gülen Adam’ olarak bilinen Adem Kaya’ya Ankara sokaklarını İhlas Haber Ajansı (İHA) ekibi ile birlikte dolaştı. Bir kuyumcu dükkanında arkadaşını ziyaret eden Kaya, kahkahasıyla etrafındaki herkesin gülmesine neden oluyor. Küçük yaştan büyük yaşa, gören herkesin fotoğraf çektirmek istediği Gülen Adam, içten ve samimi olan doğuştan gelme gülme şekliyle vatandaşın dikkatini çekti. Her gülüşünde, kahkahasında vatandaşlar da adeta ona eşlik ederek gülüp kahkaha atıyor. İHA muhabirine konuşan Gülen Adam Adem Kaya, “Sosyal medyada ‘Gülen Adam’ olarak bilinen birisiyim. Sürekli gülüyorum. Gülmeyi çok seviyorum. Birkaç programa konuk olarak katıldım. Birkaç filimde rol aldım. Allah hiç kimseyi ağlatmasın. Rabbim herkesi güldürsün. İnsanlarla böyle bir arada olmak ve onlarla birlikte gülmek beni mutlu ediyor. Sürekli insanların gülmesini istiyorum. Kendimle barışık birisiyim” dedi.
“BİR YETENEK DEĞİL, İÇİMDEN GELEN BİR ŞEY TIPKI GÖZ KIRPMAK GİBİ”
Yarım saat boyunca gülebildiğini vurgulayan Kaya, “Bu biraz da gülünecek olan şeye bağlı. Ciddi olmam gereken yerlerde gülmeyi de kesebiliyorum. Doğuştan böyle sesli gülüyorum. Allah’ın vermiş olduğu bir durum bu. Bir yetenek değil, hastalık türü değil içimden gelen bir şey. Göz kırpmak gibi bir şey işte. Güleceğim geldiği zaman bende böyle gülüyorum” ifadelerini kullandı.
“İNŞALLAH DAHA İYİ YERLERE GELİRİM İNSANLARI MUTLU EDERİM”
Asıl amacının insanları güldürmek olduğunu söyleyen Kaya, “Kendimle beraber insanların güldüğünü görünce gülmem daha uzun sürüyor. Gülmek bulaşıcı bir şey. Herkese bulaşsın istiyorum. Türkiye’nin ve insanların gülmeye ihtiyacı var. Önümüzdeki sezon bir komedi filminde rol alacağım insanları güldürmek için. İnşallah daha iyi yerlere gelirim insanları mutlu ederim en büyük hedeflerim bunlar” şeklinde konuştu.
“HEPİMİZİ GÜLDÜRDÜ SAĞ OLSUN ÖMRÜ UZASIN”
O an Adem Kaya’nın kahkahasına şahit olan vatandaşlar ise, “Daha önce tanımıyorduk ilk defa burada gördük. İnsanların gülmesinden daha doğal bir şey olamaz. Gayet güzel gülüyordu. Hepimizi de güldürdü sağ olsun ömrü uzun olsun. Gülüş, kuştan çıkan bir ses gibiydi. Gayet samimi geldi. Sanal bir şey değil orijinalini gördük şuan. Hep beraber yaşadık ve hep beraber güldük” ifadelerini kullandılar.
“ONU SİNEMA FİLMLERİNDE DE GÖRMEK İSTERİZ”
Gülen Adam Adem Kaya ile son 8 yıldır tanıştıklarını belirten Kaya’nın ziyaret ettiği esnaf arkadaşı Mustafa ise, “Bir ortak arkadaşımız vesilesiyle tanıştık onunla. Kendisi buraya altın almaya gelmişti. O sırada Adem’in gülmesine şahit olduk. Ona ayıp olmasın diye kendimizi sıktık gülmemek için. Kendimizi daha fazla tutamadık bir gülmeye başladık ki yaklaşık bir saat sürdü. O günden beri onunla sıkı bir arkadaşlığımız var. Görüntülerini ilk sosyal medyaya atan bizdik. Ondan sonra baya bir programa katıldı. Buna vesile olduğumuz için mutluyduk. Bahtı açık olsun, onu sinema filmlerinde de görmek isteriz” dedi.
01:01 Arap basını Kante transferinin perde arkasını yazdı
00:43 Epstein adası nerede? Epstein adasına giden ünlüler kimler?
00:37 Trump: 'Epstein bana komplo kurdu'
00:29 Kasımpaşa kulübü satıldı: Yeni sahibi Kazancı Holding oldu
00:26 Suriye, petrol ve gaz araması için ABD ve Katar merkezli iki şirketle anlaştı
00:20 Türkiye’de bir avukata 430 kişi düşüyor: Sayılarla büyüyen hukuk eğitiminde kalite tartışması
23:41 Trump: Hamaney çok endişelenmeli
22:46 Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Tom Barrack'la bir araya geldi
16:04 Yapay zekanın görünmeyen bedeli: Su krizi ve sürdürülebilirlik ikilemi
16:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgede barıştan yanayız
15:58 2025'te her gün ortalama 330 esnaf kapısına kilit vurdu
15:56 Buzulların altında saklanan 34 milyon yıllık 'Kayıp Dünya' keşfedildi
15:54 Rapor: Çatışmalarda son 18 ayda 100 bin sivil öldürüldü
15:51 Eski Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis: Kapitalizm çoktan sona erdi ve bunun farkında bile değiliz
15:50 FETÖ'nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein'in de avukatı çıktı
15:48 Epstein tsunamisi Almanya'ya uzandı: Deutsche Bank, Merkel ve AfD listede
Ankaralı Gülen Adam Başkentlileri kahkahaya boğdu
Sosyal medyada ‘Gülen Adam’ olarak tanınan Ankaralı Adem Kaya Başkent sokaklarında vatandaşı kahkahaya boğdu.
