İYİ Parti lideri Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı Masa toplantısı öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
Bakan Kurum açıkladı: İzmir'de 4 bin 604 konut tamamlandı
İzmir Bayraklı’da depremden sonra inşa edilmeye başlanan rezerv alanda açıklamada bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 5 bin 61 konuttan 4 bin 604 konutun yapımının tamamlandığını, Mayıs ayına kadar tüm konutların tamamlanacağını belirtti.
Ankara'da ailesi sosyal yardım alan 42 bin öğrencinin otobüs abonman ücretleri karşılanacak
Sosyal yardım alan ailelerin ilkokula giden çocuklarının servis ücretlerini yaklaşık bir senedir karşılayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, şimdi de yine sosyal yardım alan ailelerin ortaokul ve liseye giden 42 bin çocuğunun otobüs öğrenci abonman ücretlerini karşılayacak. Uygulamayı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran Yavaş, “Biz buradayız Yeter ki onlar okusunlar; kendilerine, ailelerine ve ülkemize gelecekte ışık olsunlar. Bir evladımızın gülüşüne tüm dünyayı sığdırabilmek için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.
AFAD'dan güvenli bölgelere dönen Suriyelilere konut projesi
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), güvenli bölgelere sona gönüllü olarak geri dönenler için başlattığı proje kapsamında 8 bin kişiye kalacak yer sağlayacak.
Kosova'da sel: Sokaklar sular altında kaldı
Kosova’da 3 gündür devam eden şiddetli yağış nedeniyle bazı bölgelerde sokaklar ve caddeler sular altında kalırken en az 100 kişi de güvenli bölgelere tahliye edildi.
Ekonomi Vitrini
BIST %0,53 artarak 5.451, Dolar %0.12 artarak 18.8108, Euro %0.06 azalarak 20.3319, Altın %0.39 azalarak 1.163.64, Petrol %1.16 artarak 86.48, Bono %1.16 azalarak 9.35'den işlem gördü.
Hava Durumu
21 Ocak 2023 Cumartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara Bulutlu 14, İstanbul Yağmurlu 17, İzmir ve Antalya Bulutlu 18 derece olacak.
14:53 Döşemealtı’na Cemevi ve Kültür Merkezi
14:53 Binlerce Ramazan kolisi, konvoylarla yola çıktı
14:52 Avrupa İslamofobi Raporu 2022 yayımlandı
14:50 Karatay’ın atıcılık takımından Türkiye 1.’liği
14:50 Kemer’de depremzede vatandaşlar için hayır panayırı
14:49 Düzce TSO depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor
14:49 Tarsus’ta ekmek Ramazan ayı boyunca 1 TL
14:47 Deprem bölgesinde görevli personele Başkan Kavuş’tan teşekkür
14:47 TFF: "Hatayspor ve Gaziantep Futbol Kulübü’nün ligden çekilmeleri sebebiyle, 2022-2023 sezonu sonunda Süper Lig Müsabakaları Statüsü Madde 3/2 hükmünde belirtilen 4 takım yerine, 2 takımın Spor Toto 1. Lig’e düşürülmesine karar verilmiştir."
14:47 Dicle’de muhtarlara yönelik aile okulu kursu düzenlendi
14:46 Göztepe, Tuzlaspor maçının hazırlıklarına devam etti
14:46 Kişisel Verileri Koruma Kurulu'ndan WhatsApp ve Meta'ya 2 milyon 665'er bin lira ceza
14:45 35 ilde 96 kişiyi yasa dışı bahis oynatma bahanesiyle dolandıran 4 şüpheli tutuklandı
14:44 Bakan Varank, deprem sonrasında lojistik merkeze dönüştürülen kayısı deposunu ziyaret etti
14:43 Bilişim Vadisi firmaları Ufuk Avrupa Programı’na dahil oluyor
14:42 DeFacto'dan jean üretiminde 733 ton su tasarrufu
Haber Turu 20 Ocak 2023 Cuma
20 Ocak 2023 Cuma Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.