Kağıthane’de korona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında evlerinde bekleyen annelere sürpriz ’Anneler Günü’ kutlaması yapıldı. Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda önce sokakta müzik çaldı. Evlerinin penceresinden müzik grubunu izleyen anneler, bir anda karşılarında drone ile kendilerine uzatılan karanfillerle karşılaştı. Oldukça mutlu olan anneler kutlama için Kağıthane Belediyesine ve Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e teşekkür etti. Renkli anların oluştuğu etkinlikte vatandaşlar kendilerine karanfil dağıtan ekibi alkışlarla uğurladı.
SAĞLIK ÇALIŞANI ANNELER DE UNUTULMADI
Kağıthane Belediyesi ayrıca korona virüse karşı en ön safta mücadele eden sağlık çalışanı anneleri de unutmadı. Klarnet, davul ve saksafonlu müzik ekibi ile hastaneler ziyaret edilerek, onlara da drone ile karanfil hediye edildi. Sağlık çalışanı anneler ise aldıkları çiçekler için el sallayarak teşekkür etti.
Anneleri hatırladığı için Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e teşekkür eden Havva Karakuşlu, "Çok teşekkür ederim. Bundan daha iyi bir şey olabilir mi? Böyle günlerde bizi hatırlayıp anan belediye başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Başkanımızın anne olarak bizleri hatırladığı için çok mutluyum. Bu günlerde herkes evde otursun. Evde kal Türkiye diyorum " ifadelerini kullandı.
Etkinlikle sokaklarının renklendiğini dile getiren Zehra Karalı, "Böyle zor zamanlarda olması çok güzel bir şey. Hepimiz evdeyiz. Dışarı çıkamıyoruz. Çok iyi geldi. Sokağımız renklendi. Herkes camlara balkonlara çıktı. Çok teşekkür ediyoruz. Çok mutlu olduk" dedi.
18:00 Türk edebiyatının usta ismi Bilgesu Erenus hayatını kaybetti
17:41 BM uyardı: El Nino 50 milyon kişiyi daha açlıkla karşı karşıya bırakabilir
17:38 Aziz Yıldırım 'kızından ne istiyorsunuz' diyerek isyan etmişti: Başsavcılık soruşturma başlattı
15:53 Çin'den ABD'ye yaptırım ve İHA ihracatı kısıtlaması
15:38 Çin hükümeti zenginlerin peşinde! Banka hesaplarına el koydu
14:39 Hindistan'da muson felaketi: Can kaybı 100'ü aştı
14:37 Üsküdar Belediyesi'nde başkanvekili belli oldu
14:21 Terörsüz Türkiye sürecinde önemli adım atıldı: Çerçeve yasa Meclis'e sunuluyor
13:58 İtalya'da 27 kentte aşırı sıcak alarmı: Tüm büyük şehirler kırmızı seviyeye geçti
13:25 Putin: Doğu Askeri Grubu’nun operasyon bölgesinde ilerleme hızı takdire şayan
13:08 SpaceX Roketi bugün Ay’a çarpacak: Yüzeyde dev krater oluşacak
12:46 Danimarka Prensesi Isabella askerlik görevine başladı
12:28 Azerbaycan'dan Filistin Büyükelçiliği'ne dev mali destek
12:27 Bahçeli: Öcalan umuda, Ahmetler göreve, Demirtaş evine dönmelidir
12:20 ABD’den Çin’e dev yapay zeka yasağı: Piyasalar karıştı
12:18 Altın fiyatları üst üste yükseliyor: Rallinin nedeni açıklandı
Kağıthane'de annelere drone ile çiçek
Kağıthane'de korona virüs nedeniyle evlerinde bekleyen annelere drone ile 'Anneler Günü' sürprizi yapıldı.