BURSA/İHA- Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT'de yaş şartı olmayacağını açıklamasının ardından vatandaşlar büyük sevinç yaşadı. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ayrımı olmayacak şartları sağlayan herkes emeklilik hakkından faydalanabileceğini duyan herkes, SGK müdürlüklerine akın etti. Prim günlerini hesaplatmak için SGK binaları önüne gelen Bursalılar da, memurların farklı yaklaşımıyla karşılaştı. SGK Bursa İl Müdürü Erhan Karaca dahi aşağı inip yoğun kalabalığı biran önce bitirmek için vatandaşlara yardımcı oldu. Kimi başvuru formu dağıtırken, kimi ise vatandaşın sorularına çözüm aradı.
Asker borçlanması için beklediğini belirten vatandaşlar, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Hak edilmiş ama geç kalınmış haktı. Cumhurbaşkanının açıklamasının ardından büyük bir sevinç yaşadık. İnsanlar İnşallah nankörlük etmez. Bu yasayı başka kimse çıkaramazdı. Dün inan herkes düğün yapmış gibi sevindi. Umarım herkes için hayırlısı olur" dedi.
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
16:52 Avrupa Merkez Bankası faiz kararı açıklandı
14:38 Dünyanın en uzun hatlarından biri olacak: Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun tamamının açılacağı tarih belli oldu
09:59 Meteoroloji ve AKOM saat verdi: İstanbul ve birçok il için alarm, 'Baroklinik' cephe geliyor
EYT Müjdesi sonrası SGK önünde uzun kuyruklar oluştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT düzenlemesini açıklamasının ardından vatandaşlar SGK müdürlüklerine akın etti. Eksik prim günlerini askerlik ve doğum borçlanması ile EYT'yi tamamlamak isteyen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.
