OGÜNhaber - Mehmet Yasin ASLAN / Diyarbakır - Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı’na ait çiçekler ailelere Valilik tarafından ulaştırırken, Gün Medya Grubu Onursal Başkanı Cengiz Aygün’ün çiçekleri ise kurum çalışanı tarafından ailelere tek tek verildi.
Cumhurbaşkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Gün Medya Grubu Onursal Başkanı Cengiz Aygün’ün çiçekleri oğlu terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Anne Ayşegül Biçer’in evine gidilerek takdim edilirken, çiçekleri alan Biçer, buruk bir anneler günü geçirdiğini en kısa sürede bu çeçek gibi evladına kavuşmak istediğini söyledi.
Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle memleketlerinden uzakta bulunan ve Diyarbakır’a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemine 2 gün ara veren aileler ise, çiçekleri alarak teşekkür ettiler.
Aileler adına konuşan ve 2015 yılında Diyarbakır'ın Hani ilçesinden kaçırılan oğlu Fatih Demir (24) için oturma eylemi yapan anne Sevdet Demir, “Bizlere çiçek gönderen Başta Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımız olmak üzere Cengiz Aygün beye çok çok teşekkür ederim. Oğlum kaçırıldığından bu yana ilk çiçek alışımdır. Ben oğlumun çiçeğinden başka çiçek kabul etmiyordum. Evde sadece oğlumun bana anneler gününde aldığı çiçek bulunuyor ve her zaman o çiçek ile avunuyorum. İnşallah benim oğlumda bu bana getirilen çiçekler gibi elime gelir” diye konuştu.
16:03 Fransa'da kan bankalarına siber saldırı: Kan stokları tehlikeye girdi
15:40 AKOM'dan İstanbul için kritik sağanak ve fırtına uyarısı: Saat 16.00'ya dikkat
15:37 Hamaney: ABD'deki seçim sonuçları Washington'ın İran'a yönelik düşmanlığını değiştirmeyecek
15:00 Polonya'daki Starlink saldırısıyla bağlantılı Türk şüpheli tutuklandı
14:58 ABD'de ara seçimler: Demokratlar Senato ve Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu kazandı
14:15 Özel askeri harekat sürüyor: Ukrayna, 1160 askerini daha kaybetti
13:42 İçişleri Bakanlığı'ndan 11 ilde 4 ayrı operasyon: 230 gözaltı
13:29 Takasbank'tan Tera Portföy’e ait TP2 fonuna ilişkin açıklama
12:42 Deprem konutlarında peşin ödemeye yüzde 74 indirim : Son başvuru tarihi açıklandı
12:29 ABD Senatosu'nun ilk Müslüman üyesi oldu: Abdul El-Sayed kimdir?
12:00 Zorunlu kış lastiği uygulaması 15 Kasım'da başlıyor
11:57 Malili yetkiliden Batı'nın Rusya politikasına sert eleştiri
10:42 Emekli maaşı düzenlemesi Meclis'e geliyor: Tarih verildi
10:27 Gökyüzünde akılalmaz manzara: Tam 14 bin iz görüntülendi
10:04 İlk kar ne zaman yağacak? Meteoroloji tarih verdi, işte kar yağışı beklenen iller
09:07 İspanya'da Ulaştırma Bakanı Puente istifa etti: Erken genel seçimlerdeki adaylığını geri çekti
Evlat nöbetindeki ailelere Anneler Günü'nde çiçek gönderildi
Diyarbakır’da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocukları için 251 gündür oturma eylemini sürdüren ve korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 2 gün ara veren evlat hasreti çeken ailelere Cumhurbaşkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Gün Medya Grubu Onursal Başkanı Cengiz Aygün tarafından Anneler Günü nedeniyle çiçek gönderildi.