İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Avichai Adraee, Gazze Şeridi'nin merkezinde bulunan ve Hamas'a ait roket materyallerinin üretildiği yeraltı tesisinin hedef alındığını söyledi. Saldırının, Hamas'ın güçlenmesine ve silahlanmasına karşı yapıldığını söyleyen Adraee, Gazze Şeridi'nde yaşananların sorumlusunun Hamas olduğunu ve İsrail'e yapılan güvenlik ihlallerinin sonuçlarının olacağını da ifade etti.
Öte yandan, İsrail ordusu gece saatlerinde Gazze Şeridi'nden yakın bölgelere 2 roket fırlatıldığını duyurdu. Gazze Şeridi'nden İsrail'e yapılan son roket saldırısı geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleşmişti.
Protesto kararı alındı
Hamas, Kudüs ve Batı Şeria'daki İsrail saldırıları nedeniyle protesto düzenleneceğini açıkladı.
01:01 Arap basını Kante transferinin perde arkasını yazdı
00:43 Epstein adası nerede? Epstein adasına giden ünlüler kimler?
00:37 Trump: 'Epstein bana komplo kurdu'
00:29 Kasımpaşa kulübü satıldı: Yeni sahibi Kazancı Holding oldu
00:26 Suriye, petrol ve gaz araması için ABD ve Katar merkezli iki şirketle anlaştı
00:20 Türkiye’de bir avukata 430 kişi düşüyor: Sayılarla büyüyen hukuk eğitiminde kalite tartışması
23:41 Trump: Hamaney çok endişelenmeli
22:46 Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Tom Barrack'la bir araya geldi
16:04 Yapay zekanın görünmeyen bedeli: Su krizi ve sürdürülebilirlik ikilemi
16:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgede barıştan yanayız
15:58 2025'te her gün ortalama 330 esnaf kapısına kilit vurdu
15:56 Buzulların altında saklanan 34 milyon yıllık 'Kayıp Dünya' keşfedildi
15:54 Rapor: Çatışmalarda son 18 ayda 100 bin sivil öldürüldü
15:51 Eski Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis: Kapitalizm çoktan sona erdi ve bunun farkında bile değiliz
15:50 FETÖ'nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein'in de avukatı çıktı
15:48 Epstein tsunamisi Almanya'ya uzandı: Deutsche Bank, Merkel ve AfD listede
İsrail savaş uçakları Gazze Şeridi'ni füzelerle vurdu
Gazze Şeridi'nde gece saatlerinde patlama sesleri yükseldi. Gazze güvenlik kaynakları tarafından yapılan açıklamaya göre, İsrail savaş uçakları gece saatlerinde Gazze Şeridi'ne füze saldırısı düzenledi. Çok sayıda noktanın hedef alındığı saldırıda, Maghazi mülteci kampı da 10'dan fazla füzeyle vuruldu. Savaş uçakları ayrıca, Gazze Şeridi'nin merkezinde bulunan AlBatran askeri bölgesini ve Bureij mülteci kampını da hedef aldı. Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, saldırılarda can kaybı yaşanmadığı belirtildi.
