ERZİNCAN/İHA- Erzincan merkez Kızılay Mahallesi’nde bulunan bir metruk evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkması üzerine olay yerine itfaiye, 112 ve polis ekipleri yönlendirildi. Yangının çevrede bulunan ve vatandaşların yaşadığı evlere sıçramasını önlemek için çalışma başlatan itfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra ise soğutma çalışması yaptığı esnada itfaiye personeli Cihan E. dengesini kaybederek bir anda çatıdan düşerek yere yığıldı. İtfaiye çalışanının yardımına ise arkadaşları koştu. Tedbir amaçlı hazırda bulunan ambulansta ilk müdahalesi yapılan itfaiye eri Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı itfaiye çalışanının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Öte yandan, Kızılay Mahalle Muhtarı Selçuk Cantosun ise mahallelerinde bulunan metruk binalarda sürekli olarak yangın çıktığını ifade ederek, “Bu ikinci yangın. Bir hafta önce bir daha yakıldı. Bu binanın ön tarafı geçen hafta yakılmış şimdi de arka tarafı yakıldı. Kış geldi uyuşturucu içenler giriyor ısınmak için ateş yakıyorlar.
Sarhoş oldukları zaman da fark etmiyorlar ve yakıyorlar. Buraları yıktırmak da bir şey değil. Bunu yıksak başka bir boş eve giriyorlar. Her kış yaşadığımız aynı sıkıntı” dedi.
Öte yandan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, polis ekipleri yangınla ilgili tahkikat başlattı.
16:36 ABD'nin Ankara Büyükelçisi Barrack: ABD'nin müdahil olduğu 93 darbe veya rejim değişikliği yaşandı
16:27 Ankara’daki 5.7 milyar TL’lik para trafiği ele verdi, tefecilik ağı çökertildi: 403 milyon TL servete el konuldu
13:45 İngiltere ittifak kurdu, Rus denizaltıları avlayacak
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
Yangına müdahale eden itfaiye eri çatıdan düşerek yaralandı
Erzincan’da metruk bir evde çıkan yangına müdahale eden itfaiye eri çatıdan düşerek yaralandı.
