İSTANBUL/HA- Fatih Belediyesi Zabıta Ekipleri, Aksaray çevresinde bulunan trafik ışıkları ve kavşaklarda dilencilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekiplerini gören dilenciler hızla kaçmaya çalıştı. Sokak aralarında devam eden kovalamacanın ardından dilenciler zor da olsa yakalandı. Yakalanan dilenciler araçlara binmemek için ekiplere zorluk çıkarttı. Bir dilenci soyunarak kaçmaya çalışırken diğerleri ağlayarak yere oturdu.
Dilenciler denetimi çeken ve kendilerine soru soran basın mensuplarına da saldırdı. Dilenmediklerini söyleyen dilenciler, zabıta ekiplerinden korktukları için kaçtıklarını ifade etti. Yakalanan 22 kişi zabıta ekiplerince dilenci karakoluna götürüldü. Karakolda göbek atan dilenciler nezarethaneye koyuldu. Polis ekipleri tarafından yapılan üst aramalarında 2 bin 350 TL para ele geçirildi. Ele geçirilen paralar, tutanakla beraber Fatih Belediyesi’ne teslim edildi.
16:36 ABD'nin Ankara Büyükelçisi Barrack: ABD'nin müdahil olduğu 93 darbe veya rejim değişikliği yaşandı
16:27 Ankara’daki 5.7 milyar TL’lik para trafiği ele verdi, tefecilik ağı çökertildi: 403 milyon TL servete el konuldu
13:45 İngiltere ittifak kurdu, Rus denizaltıları avlayacak
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
Yakalanan dilenciler önce ağladı, sonra göbek attı
İstanbul Fatih’te zabıta ekiplerinin yaptığı denetimde yakalanan dilenciler önce ağladı, daha sonra göbek attı. Yakalanan 22 dilencinin üzerinden toplam 2 bin 350 TL para çıktı.
