ESKİŞEHİR/İHA- Eskişehir’de 7 Eylül akşam saatlerinde bir kadının elindeki çantayla çevredeki insanlara saldırdığı ana ait görüntüler ülke gündeminde geniş yer tuttu. Çantayla saldırı görüntülerinin ardından aynı kişinin bir ayakkabı mağazasından denediği ürünle dışarı çıkması ve çalışanlara zor anlar yaşattığı anlar da sosyal medyada büyük yankı oluşturdu.
Sosyal medyada milyonlarca kişinin izlediği görüntülerin ardından Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma neticesinde akli dengesi yerinde olmadığı tespit edilen Deniz Ö., Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hastanenin psikiyatri servisinde 3 gündür tedavisi devam eden Deniz Ö. için doktorları tarafından ‘Bipolar Kişilik Bozukluğu’ teşhisi konulduğu öğrenildi.
Kasada bekleyen müşterinin kafasından şapkasını aldı
Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından Eskişehir’de kadının uğradığı bazı iş yerlerinden de yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bir dükkandan yaptığı alışverişin ardından kasada ödeme yapan kişiye arkasından yaklaşan ve hiçbir şey söylemeden kafasındaki şapkayı alan Deniz Ö., güvenlik kameralarına yakalandı. Kafasındaki şapkanın alınmasıyla neye uğradığını şaşıran adam ise hızlı bir hamleyle Deniz Ö. kapıdan çıkmadan şapkasını geri aldı.
Marketten limonata alıp yoluna devam etti
Hatboyu Caddesi üzerindeki bir büfenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise akıl sağlığı yerinde olmayan Deniz Ö., işyeri sahibini şok eden bir davranış sergiledi. Kaldırımda yürüdüğü esnada bir anda büfeye giren ve raftan limonata alarak geri çıkan Deniz Ö., yoluna devam etti. İlk başta ne olduğuna anlam veremeyen büfe sahibi ise Deniz Ö.’nün sadece arkasından bakakaldı.
Emniyet güçlerine de zor anlar yaşattı
Bir vatandaş tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde ise Deniz Ö., Hamamyolu Caddesi üzerinde kendisini sakinleştiremeye çalışan polise zor anlar yaşattı.
23:22 Erzurum'da 3.5 büyüklüğünde deprem
23:14 Bakan Fidan'ın telefon diplomasisi: Iraklı mevkidaşı Hüseyin ve Katar, Suudi Arabistan, Pakistanlı yetkililerle görüştü
23:10 Trump'ın 'İran'ı haritandan silme' açıklamasına Pezeşkiyan’dan yanıt
13:12 İstanbul Fatih'te 2 bina çöktü: Binalardan yaralılar çıkarılıyor
13:10 Küba’da bir hafta içinde ikinci kez ülke çapında elektrik kesintisi
11:55 Hürmüz Boğazı'na yönelik ortak açıklamaya katılan ülke sayısı 22'ye çıktı
11:24 İSKİ paylaştı: İstanbul'da barajların doluluk oranları nasıl?
11:22 Kayıt dışıyla mücadelede dijital hamle de geldi: Vergi incelemesinde e-izah dönemi başlıyor
11:20 Meteoroloji’den yeni rapor geldi: Soğuk ve yağmur 7 gün daha etkili olacak
11:18 Trump’tan Hürmüz Boğazı için İran’a 48 saat tehdidi
00:31 Suudi Arabistan, 5 İranlı diplomatı ‘istenmeyen kişi’ ilan etti
23:45 ABD, kendisi için büyük tehdit oluşturan beş ülkeyi açıkladı: Raporda ayrıca Türkiye detayına da yer verildi
23:43 Trump, Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza ekiplerini havaalanlarına göndermekle tehdit etti: 'Sabırsızlanıyorum'
22:47 Kamu şirketlerine 14,3 milyar dolarlık görev zararı: '2025 Verileri Dikkat Çekti'
22:44 ABD borsasında tarihi şok: 50 dakikada 600 milyar dolar nerede?
12:54 Türkiye'nin en büyük tekstil üreticilerindendi: 'Çok ağrıma gidiyor' diyerek fabrikasını kapatacağını duyurdu
Türkiye'nin konuştuğu kadına teşhis konuldu
Eskişehir'de elindeki çantayla önüne gelene saldırdığı görüntülerle ülke gündeminde geniş yer tutan kadının, hastanede tedavisine başlanırken, doktorlar tarafından 'bipolar' teşhisi konulduğu öğrenildi.
