İSTANBUL/İHA- Olay, geçtiğimiz Cuma günü sabah saatlerinde Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki bir bakkalda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz 4 kişi gözüne kestirdikleri bakkala gelip kepenkleri, elleriyle kırdılar. Hırsızlar kaba kuvvetle kırdıkları kepenk ve kapıdan girerek dakikalar içinde 10 tanesi 5 litre, 9 tanesi 4.5 litre olmak üzere toplam 76 tane ayçiçek yağı ile 8 tane 12 kilogramlık tüpleri alıp kamyona yüklediler. Dükkândaki ayçiçek yağı ve tüpleri dakikalar içinde arabaya yükleyerek çalan hırsızlar, daha sonra kayıplara karıştı.
Sabah dükkânını açan sahibi Murgat Kamacı, kepenklerin kırılma sesine uyanıp, durumu fark etti. Daha sonra polise haber vermesiyle olay yeri inceleme ekipleri, parmak izi ve güvenlik kamerası çalışması yaptı. Polis ekiplerinin hırsızları yakalamak için yürüttüğü çalışma sürüyor.
Kendisinin kepengin kırılma sesine uyandığını anlatan dükkân sahibi Murgat Kamacı, “Cuma günü kepenkleri kırıp içeri girmişler, zaten sese uyandım. Geldiğimde her şey olup bitmişti. 10 tane 5 litrelik, 9 tane 9.5 litrelik toplamda 76 tane yağı çalıyor. Yaklaşık 18 bin 500 TL değerinde mal çalmışlar, bin 500 de kepengi tamir yaptım toplamda 20 bin TL tuttu. İçeri tarafta 3 kepenk var. ikinci seferde başka bir şey, üçüncüde tam marketi alıp gidecekler. Şikayetçi oldum, polis araması sürüyor. Daha önceki dükkanımı da soymuşlar, oradan da sigara falan aldılar. Orayı kapatmak zorunda kaldım. Burayı da soydular, ne yapacağımızı gerçekten bilmiyoruz” diye konuştu.
01:23 SGK ve BDDK'ya üst düzey atamalar: Resmi Gazete'de yayımlandı
23:32 Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonları: 51 şahıs hakkında işlem yapıldı
23:30 Diyarbakır’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 101 kişi yakalandı
23:26 Diyarbakır’da tefecilik operasyonu: 6 tutuklama
23:17 Selçuk Bayraktar'dan haklı isyan: Hiçbirimiz güvende değiliz
23:10 Altın ve gümüş fiyatlarında büyük çöküş
23:09 Deutsche Bank açıkladı: Bitcoin’deki düşüşün 3 ana nedeni belli oldu
23:05 Epstein bir fuhuş ağı değil, istihbarat operasyonu iddiası
22:59 Bitcoin, Trump'ın başkan seçilmesinden bu yana elde ettiği kazançları sildi
22:56 İngiltere Başbakanı özür diledi: Epstein'le bağlantılı Mandelson'ı geçen sene büyükelçi olarak atamıştı
22:52 Bill Gates: Jeffrey Epstein ile geçirdiğim her dakikadan pişmanım
22:44 Türk düşmanı Dilan Yeşilgöz, Hollanda Savunma Bakanı oldu
22:36 Otomotiv devi, 1 milyar dolarlık Türkiye yatırımından vazgeçti iddiası
22:33 Arnavutköy Karaburun'da İHA bulundu
22:27 Norveç’te kraliyet davası: Veliaht Prens'in üvey oğlu bıçakla tehditten gözaltına alındı
11:27 Altın ve gümüş bir kez daha sert düştü: Düşüşün sebebi ne?
Tüp ve Ayçiçek yağı çalan hırsızlar kamerada
Başakşehir’de kimliği belirsiz 5 kişi, gözüne kestirdikleri bakkala girerek 4 dakika içinde 18 bin TL değerinde ayçiçek yağı ve tüp çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
