İSTANBUL/İHA- Olay geçtiğimiz ay Pendik Dolayoba Mahallesi’nde bir çay ocağında yaşandı. İddiaya göre gece saatlerinde çay ocağına gelen hırsız, anahtar kilidini kırarak içeri girdi. Hırsız, çay ocağında gezinirken gözüne ilk olarak televizyonu kestirdi. Televizyonu monte edildiği duvardan söküp çalan hırsız, çay ocağında bulunan çay, kek gibi yiyecekleri ve müzik kutusunu bir çöp poşetine doldurdu. Hırsız, çay ocağından bulunan simit ve kola ile karnını doyurmayı da ihmal etmedi. Hırsız daha sonra bir koltuk altına çaldığı televizyon, diğer eline çaldığı yiyeceklerin olduğu poşeti alarak çay ocağından kaçtı. Çay ocağı sahibi Erkan Lermioğlu, komşu esnafın kendisini aramasıyla hırsızlık mağduru olduğunu fark etti.
Hırsızlığın yaşandığı çay ocağının sahibi Erkan Lermioğlu, "Sabah 09.30 sıralarında esnaf ağabeyimiz aradı, dükkan açık mı diye sordu. Dükkan kapalı deyince de kapının açık olduğunu söyledi. Geldiğimde gördüm ki kapım açık kilidim kırık. İçer girince gördüm ki televizyonu, müzik kutusunu almışlar, kek bisküvi de almışlar. Kardeşin karnı açtı herhalde simit yemiş, kola içmiş. Dükkanın faturalarına kadar almış. Artık ne yapacaksa. Borcum yok ki ödesin. Kapıda kasıntı var kilitte de zorlanma var" dedi.
Çay ocağına giren hırsızın, çaldığı televizyonu bir koltuk altına, poşeti de bir eline alıp çay ocağından kaçtığı anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
17:50 Antalya'da bir genç elleri arkadan bağlı halde ölü olarak bulundu
17:32 Irak Petrol Bakanlığı: Petrolün sevkiyatından alıcılar sorumlu
17:21 TMSF 106 aracı satışa çıkarıyor: İhalede lüks otomobiller de var
17:02 Tarihe geçti: Albay Özlem Karapınar Türk Hava Kuvvetleri'nin ilk kadın paşası oldu
16:52 Manş Denizi'nde göçmen teknesinde yangın çıktı: 157 kişi kurtarıldı
16:21 YAŞ kararları açıklandı: Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı terfi etti
16:18 Türkiye'nin 'en lezzetli simidi' belli oldu: Hangi şehrin simidi ilk sıraya oturdu?
15:52 WMO'dan 'Süper El Nino' uyarısı: Asıl kötü kısmı Ağustos-Ekim döneminde geliyor
15:24 Yüksek Askeri Şura kararları açıklandı: Hava Kuvvetleri Komutanı Rafet Dalkıran oldu
14:54 Tutuklanan Erdal Beşikçioğlu’nun esrar testi pozitif çıktı
14:28 İSKİ duyurdu: İstanbul'da 6 ilçede 20 saat su kesintisi yapılacak
14:14 Uzmanından '40 derece' uyarısı: Eyyam-ı bahur sıcaklıkları geliyor
14:01 Husiler duyurdu: Suudi Arabistan'da havalimanına İHA saldırısı
13:34 BlackRock Kriptoda ‘Kasadar’ Olmaya Hazırlanıyor: Stabil Koinler İçin İki Yeni Dev Hamle
13:32 FBI'ın kıdemli karşı istihbarat ajanı 1 milyon dolarlık kripto para çaldı, ne yapacağını yapay zekaya sordu
13:30 Japonya'da rekor sıcaklıklar: Tokyo hayvanat bahçesinde 3 aslan öldü
Pendik'te çay ocağında önce karnını doyurdu, sonra televizyonu çaldı
Pendik’te bir çay ocağına giren hırsız, çay ocağında duvara monteli televizyon ile içeride bulunan yiyecek ve içecekleri çaldı. Şahıs, çaldığı eşyalarla birlikte çay ocağından ayrılmadan önce çay ocağında simit yiyip karnını doyurdu. Şahsın koltuk altına koyduğu televizyon ve poşete doldurduğu yiyeceklerle beraber çay ocağından kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.