İSTANBUL/İHA- Olay, dün akşam saatlerinde Beşiktaş Levent’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşamüstü semtte trafikte seyreden iki sürücü arasında yol verme yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine cipteki iki kişi araçtan inerek diğer sürücüye saldırmaya başladı. Kapısını açan kişiler ile sürücü arasında başlayan kavgada ilginç anlar yaşandı.
“ASKERSEN, BEN DE VATANDAŞIM”
Araçtan inemeyen sürücü asker olduğunu iddia ederken, ona saldıran kişilerden biri de, “Asker misin, in o zaman aşağıya, ben de vatandaşım” dedi. Kapıların hızlı şekilde açılarak araçlara çarptırıldığı kavgada, çevredeki sürücülerin araya girmesiyle son buldu. Kavganın ardından taraflar olay yerinden ayrılırken, birbirlerinden şikayetçi olmadı. Öte yandan Sarıyer’de yaşanan diğer bir olayda ise trafikte kavga eden bir sürücü, taksiciye saldırdı.
11:02 Meclis'te ekonomi paketi: Bedelli askerlik ücreti ve vergiler artıyor
10:51 Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 6 ildeki 20 taşınmazı satacak
10:49 Trump, İran’a Hürmüz Boğazı tehdidi hakkında konuştu: 'Çok iyi sonuçlanacak'
10:06 Türkiye genelinde yağışlı bir gün: 2 bölgede kar yağışı bekleniyor
09:58 Küresel sıcaklık rekor kırdı: Son 10 yıl tarihin en sıcak dönemi oldu
09:57 Altın fiyatları çakıldı: Ons altın yılın en düşük seviyesini test etti
00:56 MİT Başkanı Kalın İstanbul'da Hamas heyetiyle bir araya geldi
23:22 Erzurum'da 3.5 büyüklüğünde deprem
23:14 Bakan Fidan'ın telefon diplomasisi: Iraklı mevkidaşı Hüseyin ve Katar, Suudi Arabistan, Pakistanlı yetkililerle görüştü
23:10 Trump'ın 'İran'ı haritandan silme' açıklamasına Pezeşkiyan’dan yanıt
13:12 İstanbul Fatih'te 2 bina çöktü: Binalardan yaralılar çıkarılıyor
13:10 Küba’da bir hafta içinde ikinci kez ülke çapında elektrik kesintisi
11:55 Hürmüz Boğazı'na yönelik ortak açıklamaya katılan ülke sayısı 22'ye çıktı
11:24 İSKİ paylaştı: İstanbul'da barajların doluluk oranları nasıl?
11:22 Kayıt dışıyla mücadelede dijital hamle de geldi: Vergi incelemesinde e-izah dönemi başlıyor
11:20 Meteoroloji’den yeni rapor geldi: Soğuk ve yağmur 7 gün daha etkili olacak
Levent'te trafikte yol verme kavgasında ilginç anlar
Levent’te iki sürücü trafikte yol verme yüzünden birbirine girdi. Kavgada araçta olan kişi asker olduğunu iddia ederken, ona saldıran kişiler de, “Ben de vatandaşım ne olmuş” diye karşılık verdi. Taraflar birbirinden şikayetçi olmazken, yaşananlar ise kameralara yansıdı. Sarıyer’de de bir sürücü taksiciye saldırdı.
