Küçükçekmece Yeşilova Mahallesi E-5 Karayolu birleşiminde 4 Temmuz günü saat 15.00 sıralarında yaşanan olayda, F.Ö. ve F.Ö. isimli iki kardeş 9 bin TL alacakları olan E.M.’nin önünü araba ile kesip önce darp etmiş, daha sonra da zorla araca bindirerek kaçırmıştı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri ise güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip olayı gerçekleştiren şahısların F.Ö. ve F.Ö. isimli iki kardeş olduğunu tespit etmişti.
Önce adli kontrolle serbest bırakıldılar, sonra tutuklandılar
Polis ekipleri kimlik bilgilerini tespit ettiği kardeşlerin Esenyurt’ta bulunan işyerlerine baskın düzenledi. Yapılan baskında şehir eşkıyası iki kardeşe F.Ö. ve F.Ö. yakalanarak gözaltına alınırken, zorla alıkoyulan E.M. ise polis ekipleri tarafından kurtarıldı. İki kardeş emniyetteki işlemlerinin ardından adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili yeniden gözaltına alınan F.Ö. ve F.Ö. isimli iki kardeş, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘Yağma’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10:18 Ekim ayı enflasyonu belli oldu
09:14 Altın fiyatlarında kritik eşik: Bankalar ne bekliyor?
09:12 Eski Borsa İstanbul Müdürü Korkmaz Enes Ergun tutuklandı
09:09 MİT Başkanı Kalın, Türk Devletleriyle ortak alarm sistemi kurduklarını duyurdu
09:07 Elon Musk'ın beyin çipi firması Neuralink, insan beynini Grok'a bağladı
20:27 Akdeniz'de Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem
20:17 Kayseri'de iş yeri yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi
19:59 Ajan eşlik etmiş! Bolsonaro'nun ABD'ye kaçışında Mossad izi
19:56 Brezilya'nın en büyük kripto borsası saldırıya uğradı
19:46 Trump'ın Florida'daki malikânesinin yakınlarında uçak düştü: 9 ölü
19:36 Husiler: Suudi Arabistan'daki Cizan Havalimanı'nda askeri uçağı hedef aldık
19:29 Tokayev: Rusya Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci olarak katılmalı
19:22 Pezeşkiyan: Hamaney, ABD'yle diyalog için hükümete 'bazı yetkiler' verdi
19:04 Bahçeli'nin kız kardeşi Serpil Bahçeli hayatını kaybetti
18:48 Sarıgül soruşturması: 4 kişi hakkında tutuklama talebi
18:24 Azerbaycan yeni hava savunma sistemleri mi alıyor?
Küçükçekmece'de alacaklısı olduğu şahsı darbedip kaçıran 2 kardeş tutuklandı
Küçükçekmece’de 9 bin lira alacaklı oldukları şahsı sokak ortasında darp edip, daha sonra da araca zorla bindirip kaçıran şehir eşkıyası iki kardeş çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.