İSTANBUL/İHA- Olay, önceki gün saat 22.30 sıralarında Beyoğlu Taksim Meydanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu Sultan Cubne (21) ile Ömer S. meydanda alacak-verecek nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine ikilinin arkadaşları olayın yaşandığı yere gelerek birbirine girdi. Ortalığın bir anda karıştığı kavgada, Sultan Cubne kalbinden bıçaklanarak yere düştü. Kanlar içerisinde kalan gence önce vatandaşlar ardından da sağlık ekipleri müdahale etti.
KAVGADAN KALBİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
Ağır yaralı genç ilk müdahalenin ardından ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hemen ameliyata alınan genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından taraflar ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi. Cinayet anları ise kameralara saniye saniye yansıdı. Olayın yaşandığı bölgede çalışma başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği polisleri, katil zanlısını ve kavgaya karışanları yakalamak için çalışma başlattı.
BEYOĞLU POLİSİ DAR ALAN ÇALIŞMASIYLA YAKALADI
Güvenlik kameralarını tek tek inceleyen polis ekipleri, çevrede bulunan vatandaşların ifadelerine başvurdu. Vatandaşların verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçerek dar alan çalışması başlatan polis ekipleri, katil zanlısı Ömer S.’yi Şehit Muhtar Bey Caddesi üzerinde yakaladı.
Ayrıca Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karışan 4 şüpheliyi de gözaltına alındı. Şahıslar emniyete götürülürken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürdürdüğü öğrenildi.
17:45 Trump'tan İsrail kararı: Yıllık 4 milyar dolarlık askeri yardım kesiliyor
17:30 Şarkıcı İlyas Yalçıntaş hakkında tahliye kararı
17:22 İtalyan diplomat Cornelos: 'ABD'de Demokrat Parti Ortadoğu konusunda bölünmüş durumda'
16:35 Beyaz Saray: Melania Trump, Rusya ve Ukrayna temsilcilerini ağırlayacak
16:19 Özgür Özel'den Emir Sarıgül'ün 600 bin dolar iddiasına yanıt
15:56 Yeni Zelanda'da uçak kazası: İki kişi hayatını kaybetti
15:27 İzmir merkezli 17 ilde bahis operasyonu: 25 gözaltı
15:23 Hem torbacılara hem sahte para şebekesine baskın: 46 kişi için düğmeye basıldı
15:22 Ankara'da FETÖ’ye iki ayrı operasyon: 21 şüpheli gözaltına alındı
15:19 ABD, ara seçimler öncesi İran'ın Keşm Adası'nı vurdu
15:16 Togg'da devir için imzalar atıldı! İki dev ayrıldı!
14:55 ABD'de ara seçimler başladı: Kongre'de dengeler değişecek mi?
14:30 Peskov: Rus heyeti 10–11 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Ukrayna müzakerelerine katılacak
13:50 Muğla depremi sonrası Uşak uyarısı: Prof. Dr. Bektaş, 55 yıllık deprem geçmişine dikkat çekti
13:39 AKOM 'dikkat' notuyla paylaştı: İstanbul için yeni uyarı
12:28 Kuzey Kore’den Binance’e hack iddialarına ret: Absürt bir uydurmadan başka bir şey değil
Kavgada kalbinden bıçaklanarak öldürüldü
Esenyurt’ta kadın kıyafetleri giyerek bir işyerinin bahçesinden sandalye ve masa ayağı çalan şahıs, olayın ardından kayıplara karıştı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızın o anlar ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı.