İSTANBUL/İHA- Beşiktaş ve Sarıyer’ de kaçak midye avcılığına yönelik denetim yapıldı. Denetime, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü koordinasyonunda, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı, Sarıyer ve Beşiktaş İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri, Sarıyer Belediyesi Zabıta Ekipleri, Sarıyer ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlükleri, İBB Zabıta Daire Başkanlığı Avrupa Yakası Merkez Zabıta Amirliği ve Deniz Zabıta Amirliği ekipleri katıldı.
SAHİL GÜVENLİK DALGIÇ TİMLERİ KAÇAK AVCILIK YAPANLARIN ZULASINI ORTAYA ÇIKARDI
Tarabya Oteli önünde yasa dışı avlanıldığı tespit edilen ve avcılık yapan şahıslar tarafından çuvallanmış halde deniz dibine bırakılan yaklaşık 2 ton civarında 54 çuval kara kıllı midye, Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıç ekipleri tarafından çıkarıldı. Dalgıç timleri tarafından özenle çıkarılan midyelere el konuldu. El konulan kara kıllı midyelerin canlılığını muhafaza edildiği tespit edildikten sonra denize tekrar iade edildi. Yapılan denetimlerde 3 şahsa 16 bin 365,00 TL idari para cezası uygulandı.
15:56 Yeni Zelanda'da uçak kazası: İki kişi hayatını kaybetti
15:27 İzmir merkezli 17 ilde bahis operasyonu: 25 gözaltı
15:23 Hem torbacılara hem sahte para şebekesine baskın: 46 kişi için düğmeye basıldı
15:22 Ankara'da FETÖ’ye iki ayrı operasyon: 21 şüpheli gözaltına alındı
15:19 ABD, ara seçimler öncesi İran'ın Keşm Adası'nı vurdu
15:16 Togg'da devir için imzalar atıldı! İki dev ayrıldı!
14:55 ABD'de ara seçimler başladı: Kongre'de dengeler değişecek mi?
14:30 Peskov: Rus heyeti 10–11 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Ukrayna müzakerelerine katılacak
13:50 Muğla depremi sonrası Uşak uyarısı: Prof. Dr. Bektaş, 55 yıllık deprem geçmişine dikkat çekti
13:39 AKOM 'dikkat' notuyla paylaştı: İstanbul için yeni uyarı
12:28 Kuzey Kore’den Binance’e hack iddialarına ret: Absürt bir uydurmadan başka bir şey değil
12:06 Avukatlık asgari ücret tarifesi belirlendi
11:27 Pasaport, ehliyet, IMEI, MTV: 2027'de hangi ücrete ne kadar zam bekleniyor?
11:23 Adalet Bakanı Gürlek'ten fon soruşturması açıklaması: 'Suç yapısı tespit edilmiştir'
11:21 Fenerbahçe-Liverpool maçına karaborsa bilet satışı: 9 şüpheli gözaltına alındı
10:58 Rapçi Killa Hakan yoğun bakıma alındı
Kaçak avlanılan 2 ton midye çuvallar içinde denize saklandı
İstanbul’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri kaçak midye avcılığına geçit vermedi. Kaçak avlanılarak çuvallarla denizin dibine saklanan yaklaşık 2 ton civarında 54 çuval kara kıllı midye, Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıç ekipleri tarafından çıkarıldı. 3 şahsa 16 bin 365,00 TL idari para cezası uygulanırken, midyelerin denizden çıkarılma anı kameraya yansıdı.