İSTANBUL/İHA- Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 01.30 sıralarında Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde yokuş aşağıya seyir halinde olan Yusuf Tayfur’un idaresindeki 34 BT 6852 plakalı otomobilin freni bir anda boşaldı. Kontrolden çıkarak hızlanan araç, bir istinat duvarının üstündeki demir korkulukları kırarak yaklaşık 25 metreden bir binanın bahçesine uçtu. Sürücü aşağıya uçmadan araçtan atlayarak son anda kurtuldu. Sürücünün kendini atarak son anda kurtulduğu kazada ölen ya da yaralanan olmamakla birlikte araçta hasar meydana geldi.
Sesleri duyan çevredeki vatandaşların evlerinden dışarı çıkarak durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, çevrede önlem aldıktan sonra kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. İncelemelerin ardından otomobil, vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldıktan sonra çekiciyle emniyete otoparkına götürüldü.
SON ANDA ARAÇTAN ATLAYARAK KURTULDU
Olaya şahit olan mahalle sakini, “Aşağıdan bir patırtı geldi, çıktım benim de camımın demiri kırıldı zaten. Alt komşunun çerçevesi kırıldı, aşağıda elektrik direği kırıldı, bir sürü camımız falan kırıldı. Dördüncü kat orası, ben üçüncüdeyim, ben daha altta olduğuma göre dördüncü kat. Yaklaşık 25 metre burası. Yaralıda bir şey yoktu, buradan çıkmıştı. Demirler aşağı düşmeden buradan çıktı” dedi.
09:56 Bitcoin'de 81 bin dolar aşıldı! Günlük değer kazancı yüzde 5'i geçti
09:39 Motorine indirim geldi! Fiyatı 100 TL'nin altına döndü
09:25 Putin'den Ukrayna açıklaması: 'Müzakere etmek istemiyorlar'
09:22 IBAN’la para gönderenler dikkat: Maliye’den inceleme
09:21 İran bankası Bank Mellat'ın Türkiye'deki faaliyet izni kaldırıldı
17:43 Ankara'da FETÖ soruşturması: 7 kişi tutuklandı
17:41 Fransa basını: Mossad, Elysee'nin Ortadoğu danışmanının telefonunu hackledi
17:22 Yasa dışı bahis gelirini ‘altın alımı’ göstererek aklayan şüphelilere operasyon: 67 şüpheli tutuklandı
16:45 A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı: 4 isim ilk kez çağrıldı
16:43 Küresel gıda krizi kapıda: Dünya genelinde açlık çekenlerin sayısı 520 milyona ulaşabilir
16:21 Suudi Aramco Avrupa rafinerilerine sevkiyatı durduruyor
16:18 Putin, oyunu internet üzerinden kullandı
15:40 Bilim dünyasında 100 yılı aşkın süre sonra bir ilk: Yeni kedi türü keşfedildi
15:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uçak olmaz burada dedikleri İstanbul Havalimanı rekordan rekora koşuyor
14:57 Ay'da 'yüzyılda bir' oluşan dev krater keşfedildi
14:43 AKOM tarih verdi: İstanbul’a sağanak yağış geliyor
İstanbul'da otomobil 25 metreden uçtu, şoför son anda kurtuldu
Kağıthane’de yokuş aşağıya giderken freni boşalınca hızlanan bir otomobil, korkulukları kırarak yaklaşık 25 metreden bir binanın bahçesine uçtu. Sürücünün son anda araçtan atlayarak kendini kurtardığı kazada ölen ya da yaralanan olmadı.