İSTANBUL/İHA- Olay, dün öğle saatlerinde Büyükçekmece Muratçeşme Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre 4 şahıs, bir otomobil ile husumetli oldukları şahıslara ait oto galerinin önüne geldi. İşyeri sahibi kapı önünde bekleyen husumetlilerini görünce ise sinirlenerek belinden çıkardığı tabanca ile havaya ateş açtı. Çevredeki vatandaşlar silah sesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, otomobiller ile gelen kişiler olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri başlattıkları çalışmanın ardından ateş eden kişiyi yakalayarak ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Yaşananlar o tartışma anları ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
HUSUMETLİLERİNE POLİS KARAKOLU ÖNÜNDE ATEŞ AÇTILAR
Husumetli olduğu şahısların, Büyükçekmece polis merkezine getirildiğini öğrenen saldırganlar, araçları ile karakolun önüne gitti. O sırada aileyi gören saldırganlar, aracın içinden birkaç el ateş açıp, kaçtı. Şans eseri olayda kimse yaralanmazken, kurşunlar polis merkezine isabet etti. 4 Saldırgan polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.
Olay hakkında konuşan Barış Kocaoğlu, "Beyaz bir araç gelmiş ve aralarında tartışma çıkmış. Önceden husumetleri olduğu zannediyoruz. Adamlardan biri araca binip gitmeye çalışırken, diğer bir adam sinirlenerek birkaç el ateş ediyor. O sırada yoldan geçen insanlar da var. Kimsenin canına zarar gelmiyor ve sadece bir araca kurşun isabet ediyor. Herhangi bir yaralanma durumu olmuyor. Araca ateş etmeye çalışırken birisi engelliyor’’ dedi.
00:56 MİT Başkanı Kalın İstanbul'da Hamas heyetiyle bir araya geldi
23:22 Erzurum'da 3.5 büyüklüğünde deprem
23:14 Bakan Fidan'ın telefon diplomasisi: Iraklı mevkidaşı Hüseyin ve Katar, Suudi Arabistan, Pakistanlı yetkililerle görüştü
23:10 Trump'ın 'İran'ı haritandan silme' açıklamasına Pezeşkiyan’dan yanıt
13:12 İstanbul Fatih'te 2 bina çöktü: Binalardan yaralılar çıkarılıyor
13:10 Küba’da bir hafta içinde ikinci kez ülke çapında elektrik kesintisi
11:55 Hürmüz Boğazı'na yönelik ortak açıklamaya katılan ülke sayısı 22'ye çıktı
11:24 İSKİ paylaştı: İstanbul'da barajların doluluk oranları nasıl?
11:22 Kayıt dışıyla mücadelede dijital hamle de geldi: Vergi incelemesinde e-izah dönemi başlıyor
11:20 Meteoroloji’den yeni rapor geldi: Soğuk ve yağmur 7 gün daha etkili olacak
11:18 Trump’tan Hürmüz Boğazı için İran’a 48 saat tehdidi
00:31 Suudi Arabistan, 5 İranlı diplomatı ‘istenmeyen kişi’ ilan etti
23:45 ABD, kendisi için büyük tehdit oluşturan beş ülkeyi açıkladı: Raporda ayrıca Türkiye detayına da yer verildi
23:43 Trump, Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza ekiplerini havaalanlarına göndermekle tehdit etti: 'Sabırsızlanıyorum'
22:47 Kamu şirketlerine 14,3 milyar dolarlık görev zararı: '2025 Verileri Dikkat Çekti'
22:44 ABD borsasında tarihi şok: 50 dakikada 600 milyar dolar nerede?
Husumetlilerine polis merkezi önünde ateş açtılar
Büyükçekmece’de aralarında husumet bulunan iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Sokak ortasında yaşanan olayla yetinmeyen şahıslar, ardından polis merkezinin önünde bekleyen husumetlilerine ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, mermilerin polis merkezine isabet ettiği öğrenildi.
