İSTANBUL/İHA- Kaza, saat 16.30 sıralarında E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.G. idaresindeki 34 PIN 17 plakalı tır, elektrikli bisiklet sürücüsü Şahin Bozkurt’a arkadan çarptı. Kazada kafasına aldığı darbeyle yere savrulan Bozkurt, ağır şekilde yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri gelene kadar bir vatandaş, Bozkurt’a kalp masajı yaptı. Daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Bozkurt’un hayatını kaybettiği öğrenildi.
Yaralının yerde hareketsiz şekilde yattığı o anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.
12:06 Avukatlık asgari ücret tarifesi belirlendi
11:27 Pasaport, ehliyet, IMEI, MTV: 2027'de hangi ücrete ne kadar zam bekleniyor?
11:23 Adalet Bakanı Gürlek'ten fon soruşturması açıklaması: 'Suç yapısı tespit edilmiştir'
11:21 Fenerbahçe-Liverpool maçına karaborsa bilet satışı: 9 şüpheli gözaltına alındı
10:58 Rapçi Killa Hakan yoğun bakıma alındı
10:56 Altın fiyatlarında kritik eşik: Bankalar ne bekliyor?
10:35 Fon soruşturmasında gelişme: Eski SPK Kurul Başkan Vekili Enver Usca dahil 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı
10:31 Ukrayna'da skandal: Gizli 'işkencehane' ortaya çıkarıldı
10:20 İran'dan ABD'ye uyarı: 'Savaşın coğrafyası bölgeyle sınırlı kalmaz'
10:18 Ekim ayı enflasyonu belli oldu
09:14 Altın fiyatlarında kritik eşik: Bankalar ne bekliyor?
09:12 Eski Borsa İstanbul Müdürü Korkmaz Enes Ergun tutuklandı
09:09 MİT Başkanı Kalın, Türk Devletleriyle ortak alarm sistemi kurduklarını duyurdu
09:07 Elon Musk'ın beyin çipi firması Neuralink, insan beynini Grok'a bağladı
20:27 Akdeniz'de Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem
20:17 Kayseri'de iş yeri yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi
Haramidere'de tırın çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü öldü
E-5 Karayolu Haramidere mevkiinde seyir halindeki tır, bir elektrikli bisiklet sürücüsüne çarptı. Kafasına aldığı darbeyle ağır yaralanan sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, vatandaşların kaza sonrasında yaralıya kalp masajı yaptığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.