İSTANBUL/İHA- Olay, geçtiğimiz günlerde Tuzla Postane Mahallesi’nde bulunan bir halı sahada meydana geldi. İddiaya göre, 54 yaşındaki Özden Kısakol, arkadaşlarıyla top oynarken bir kişiyle çarpıştıktan sonra fenalaşarak yere yığıldı. Kısakol’u gören arkadaşları yardımına koşarak dakikalarca kalp masajı yaptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Kısakol, en yakın hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi nedeniyle tedavi altına alınan Kısakol, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ayrıca Kısakol'un bilinen bir kalp hastalığının olmadığı öğrenildi.
Öte yandan, Özden Kısakol’un kalp krizi geçirerek yere yığıldığı anlar halı sahanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Kısakol’un maçtan önce ısınma hareketleri yaparken göğsünü ovuşturduğu, maç esnasında arkadaşıyla çarpıştığı, ardından kalp krizi geçirerek yere yığıldığı görülüyor. Arkadaşlarının ise yardımına koşarak dakikalarca kalp masajı yaptığı, gelen sağlık ekiplerinin ise Kısakol’u hastaneye kaldırdığı görülüyor.
“Maç esnasında bir arkadaşın fenalaşarak yere yığıldığını gördük”
Konu hakkında konuşan vatandaşlardan Ahmet K., “Biz içeride oturup maç izliyorduk. Maç esnasında bir arkadaşın fenalaşarak yere yığıldığını gördük. Devamında arkadaşlarının kalp masajı yapmaya başladığını gördük. Arkadaşları dakikalarca kalp masajı yaptılar. Ardından ambulans geldi. Kalp krizi geçirdiğini öğrendik. Sonra hastanede vefat ettiğini öğrendik. Allah rahmet eylesin. Güvenlik kameralarını da izlediğimizde arkadaşın halı sahaya girerken göğsünü ovuşturduğunu da gördük. Abi kalp krizinden vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Ailesine Allah sabırlar versin” dedi.
17:43 Ankara'da FETÖ soruşturması: 7 kişi tutuklandı
17:41 Fransa basını: Mossad, Elysee'nin Ortadoğu danışmanının telefonunu hackledi
17:22 Yasa dışı bahis gelirini ‘altın alımı’ göstererek aklayan şüphelilere operasyon: 67 şüpheli tutuklandı
16:45 A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı: 4 isim ilk kez çağrıldı
16:43 Küresel gıda krizi kapıda: Dünya genelinde açlık çekenlerin sayısı 520 milyona ulaşabilir
16:21 Suudi Aramco Avrupa rafinerilerine sevkiyatı durduruyor
16:18 Putin, oyunu internet üzerinden kullandı
15:40 Bilim dünyasında 100 yılı aşkın süre sonra bir ilk: Yeni kedi türü keşfedildi
15:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uçak olmaz burada dedikleri İstanbul Havalimanı rekordan rekora koşuyor
14:57 Ay'da 'yüzyılda bir' oluşan dev krater keşfedildi
14:43 AKOM tarih verdi: İstanbul’a sağanak yağış geliyor
14:11 Daltonlar operasyonunda 7 tutuklama
14:09 İzmir'de FETÖ operasyonunda 21 şüpheli yakalandı
14:07 Japonya Merkez Bankası politika faizini 31 yılın en yüksek seviyesine çıkardı
14:05 Adana'da uyuşturucu operasyonu: 58 gözaltı
13:55 48 milyon TL’lik vurgun: 'Konya merkezli 24 ilde ‘Paravan 1’ operasyonu'
Halı sahada maç yaparken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti
Tuzla’da halı sahada maç esnasında kalp krizi geçirerek yere yığılan 54 yaşındaki vatandaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bilinen bir kalp hastalığının olmadığı öğrenilen vatandaşa ilk müdahaleyi arkadaşlarının yaptığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.