KIRIKKALE/İHA- Kırıkkale’de yaşayan Turgay Özkoçak, bir mağazadan bin 800 liraya satın aldığı ses sisteminin arızalanması üzerine garanti çerçevesinde tamir edilmesi için servise gönderdi. 160 TL kargo ücreti ödeyen Özkoçak, serviste tamiri yapılmadan geri gönderilen ses sitemini satın aldığı mağazaya götürdü. Firma yetkililerinin sorununa çözüm bulmaması üzerine mağazanın önünde ses sistemini parçaladı. Arızalanan ses sistemini garanti çerçevesine servise gönderdiğini ifade eden Turgay Özkoçak, "Garantili ürün. Kutusuyla köpüğüyle halen duruyor. Birkaç ay sonra ürünün sesi gidip geliyor. Şikayetimden dolayı geri mağazaya getirdim. Dediler ki ’garantiye gönder.’ Garantiye gönderdik, garanti dedi ki ’bu kullanıcı hatası.’ İçerisindeki anakart bozukmuş. Biz durduk yere anakartı bozmuşuz. O zaman yapmayın, dedik. Bin lira gibi bir ücret çıkarttılar, kabul etmedik" dedi.
İki defa kargo ücreti ödediğini belirten Özkoçak, "Buraya geldim yetkililere durumu izah ettim. Dediler ki ’müşteri bizim velinimetimiz, biz yaptırırız.’ Alın götürün yaptırın, dedim, 3 aydır bekliyorum. 3 ay sonra bu ürün tekrar geri geldi. Bu ürünü yapmadan geri getirdiler. Ben de zaten arkadaşlara söylemiştim, gelirse bu ürünü kırarım. Ben haklıyım" diye konuştu.
23:22 Erzurum'da 3.5 büyüklüğünde deprem
23:14 Bakan Fidan'ın telefon diplomasisi: Iraklı mevkidaşı Hüseyin ve Katar, Suudi Arabistan, Pakistanlı yetkililerle görüştü
23:10 Trump'ın 'İran'ı haritandan silme' açıklamasına Pezeşkiyan’dan yanıt
13:12 İstanbul Fatih'te 2 bina çöktü: Binalardan yaralılar çıkarılıyor
13:10 Küba’da bir hafta içinde ikinci kez ülke çapında elektrik kesintisi
11:55 Hürmüz Boğazı'na yönelik ortak açıklamaya katılan ülke sayısı 22'ye çıktı
11:24 İSKİ paylaştı: İstanbul'da barajların doluluk oranları nasıl?
11:22 Kayıt dışıyla mücadelede dijital hamle de geldi: Vergi incelemesinde e-izah dönemi başlıyor
11:20 Meteoroloji’den yeni rapor geldi: Soğuk ve yağmur 7 gün daha etkili olacak
11:18 Trump’tan Hürmüz Boğazı için İran’a 48 saat tehdidi
00:31 Suudi Arabistan, 5 İranlı diplomatı ‘istenmeyen kişi’ ilan etti
23:45 ABD, kendisi için büyük tehdit oluşturan beş ülkeyi açıkladı: Raporda ayrıca Türkiye detayına da yer verildi
23:43 Trump, Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza ekiplerini havaalanlarına göndermekle tehdit etti: 'Sabırsızlanıyorum'
22:47 Kamu şirketlerine 14,3 milyar dolarlık görev zararı: '2025 Verileri Dikkat Çekti'
22:44 ABD borsasında tarihi şok: 50 dakikada 600 milyar dolar nerede?
12:54 Türkiye'nin en büyük tekstil üreticilerindendi: 'Çok ağrıma gidiyor' diyerek fabrikasını kapatacağını duyurdu
Firma yetkililerine kızdı, ses sistemini mağazanın önünde parçaladı
Kırıkkale’de bir vataKırıkkale’de bir vatandaş, garanti çerçevesinde servise gönderdiği ve 160 TL kargo ücreti ödediği ses sistemini, tamir edilmeden kendisine teslim edilmesi üzerine satın aldığı mağazanın önünde parçaladı.
ndaş, garanti çerçevesinde servise gönderdiği ve 160 TL kargo ücreti ödediği ses sistemini, tamir edilmeden kendisine teslim edilmesi üzerine satın aldığı mağazanın önünde parçaladı.
