SAKARYA/İHA- Olay, 17 Temmuz Pazar günü gece saat 01.55 sıralarında Ferizli ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kaynarca ilçesinde organizasyon firması bulunan Merve Velioğlu gün içerisinde 3 farklı cemiyet için hazırladığı süsleri düğün sahiplerine teslim etti. Cemiyetlerin bitmesinin ardından ürünlerini toplamak için yola çıkan Velioğlu, Ferizli ilçesindeki yapay çiçeğine zarar verildiğini gördü. Durumu mekan ve düğün sahibine bildiren Velioğlu, gerçeği güvenlik kamerası kayıtlarını izleyince gördü. Düğün sonrasında bölgede duran yapay çiçeklerden buket yaparak bölgeden uzaklaşan şahıs, organizasyon firmasını zarara uğrattı. Organizasyon firması sahibi ise konuyu emniyet ekiplerine bildireceklerini aktardı.
“ÜRÜNLERİMİZİ ÖNÜMÜZDEKİ CEMİYETLERİMİZDE KULLANAMADIK”
Maddi zararın yanı sıra, daha öncesinden belirlenen cemiyetlere süsleri götüremedikleri için yaşadıkları mağduriyeti dile getiren Merve Velioğlu, “16 Temmuz tarihinde 3 cemiyetimiz vardı, yoğundu. Cemiyetler sonlandığında ürünlerimizi toparlamaya gittik. Ferizli ilçesinde yapılan düğün için bıraktığımız ürünleri toparlamaya gittiğimizde ürünlerimizde zarar olduğunu gördük. Gece saatleri olduğu için yapabileceğimiz bir şey yoktu ürünlerimizi toparlayarak geri döndük. Ertesi gün mekan ve düğün sahibine bu durumu bildirdik. Bunun üzerine kamera kayıtlarını izlediğimizde ürünümüze bilmediğimiz bir şahsın zarar verdiğini, tek tek toparlayıp götürdüğünü gördük. Biz bu ürünlerimizi önümüzdeki cemiyetlerde kullanamadık tekrar toparlayabilmek yaklaşık 2 günümüzü aldı. Önümüzdeki cemiyetlerimize de engel oldu. Durumu emniyet ekiplerine bildireceğiz. Bu olay dolayısı ile yaklaşık 500-600 lira zararımız var. Zarardan ziyade bizim bunları tekrar toparlayarak cemiyetlere götürebilmemiz 2 günümüzü aldı” diye konuştu.
HIRSIZLIK ANI KAMERADA
Öte yandan, yaşanan hırsızlık ise güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; şahsın bölgeye gelişi, yapay çiçekleri tek tek toplayarak buket yapışı ve daha sonrasında bölgeden ayrılışı yer alıyor.
12:49 Yargıtay'dan emsal 'nafaka' kararı: Gelir düzeyi eşitse nafaka yok
12:02 Kaliforniya Valisi imzaladı: Yapay zekaya 'acil kapatma tuşu' kararnamesi
10:33 Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk hakkında gözaltı kararı
10:31 Trump'ın Grönland 'rüyası' gerçek oldu: ABD ve Danimarka anlaştı, Washington'a sınırsız yetki
10:14 Trump, Rusya’ya yönelik yeni yaptırımlara imkan tanıyan yasayı imzaladı
10:12 Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında karar verildi: Hasan Atilla Uğur için ev hapsi
09:56 Bitcoin'de 81 bin dolar aşıldı! Günlük değer kazancı yüzde 5'i geçti
09:39 Motorine indirim geldi! Fiyatı 100 TL'nin altına döndü
09:25 Putin'den Ukrayna açıklaması: 'Müzakere etmek istemiyorlar'
09:22 IBAN’la para gönderenler dikkat: Maliye’den inceleme
09:21 İran bankası Bank Mellat'ın Türkiye'deki faaliyet izni kaldırıldı
17:43 Ankara'da FETÖ soruşturması: 7 kişi tutuklandı
17:41 Fransa basını: Mossad, Elysee'nin Ortadoğu danışmanının telefonunu hackledi
17:22 Yasa dışı bahis gelirini ‘altın alımı’ göstererek aklayan şüphelilere operasyon: 67 şüpheli tutuklandı
16:45 A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı: 4 isim ilk kez çağrıldı
16:43 Küresel gıda krizi kapıda: Dünya genelinde açlık çekenlerin sayısı 520 milyona ulaşabilir
Düğün organizasyonu için bırakılan yapay çiçekleri çaldı
Sakarya’nın Ferizli ilçesinde organizasyon firması tarafından düğüne getirilen yapay çiçeklerin bir kısmı kimliği belirsiz kişi tarafından çalındı. Şahsın yapay çiçeklerden buket yaparak bölgeden uzaklaştığı anlar ise güvenli kamerasınca saniye saniye kaydedildi.