ORDU/İHA- Olay, Ünye-Çaybaşı kavşağındaki yolda geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, düğün konvoyunda bulunan bir sürücü, plakasını söktüğü BMW marka otomobille trafiği durdurarak drift yapmaya başladı. Otomobil sürücüsünün sahil yolunu kapatarak yaptığı tehlikeli anlar bir sürücünün cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
DAMAT, DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE ALKIŞLA DESTEK VERDİ
Kaydedilen görüntülerde, drift yapan otomobilin sürekli olarak kendi etrafında döndüğü, lastik yakarak duman çıkarttığı anlar yer alırken, damadın ise sürücüye alkış ile destek verdiği, diğer sürücülerin ise tepki gösterdiği ve bir kameramanın o anları kaydettiği görünüyor.
Polis ekipleri, plakası sökük olan otomobil ve sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.
11:27 Altın ve gümüş bir kez daha sert düştü: Düşüşün sebebi ne?
11:25 Trafik cezaları artıyor, 6 madde daha Meclis'te kabul edildi: Hangi yeni maddeler kabul edildi? Yeni cezalar ne?
11:11 Futbolda bahis ve şike soruşturması: 52 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı
10:41 Buca Belediyesi'ne operasyon: 25 gözaltı
10:38 Netanyahu güvenlik kabinesi toplama kararı aldı
01:01 Arap basını Kante transferinin perde arkasını yazdı
00:43 Epstein adası nerede? Epstein adasına giden ünlüler kimler?
00:37 Trump: 'Epstein bana komplo kurdu'
00:29 Kasımpaşa kulübü satıldı: Yeni sahibi Kazancı Holding oldu
00:26 Suriye, petrol ve gaz araması için ABD ve Katar merkezli iki şirketle anlaştı
00:20 Türkiye’de bir avukata 430 kişi düşüyor: Sayılarla büyüyen hukuk eğitiminde kalite tartışması
23:41 Trump: Hamaney çok endişelenmeli
22:46 Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Tom Barrack'la bir araya geldi
16:04 Yapay zekanın görünmeyen bedeli: Su krizi ve sürdürülebilirlik ikilemi
16:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgede barıştan yanayız
15:58 2025'te her gün ortalama 330 esnaf kapısına kilit vurdu
Düğün konvoyunda trafiği durdurup drift yaptı
Ordu’nun Ünye ilçesinde bir düğün konvoyunda otomobil sürücüsünün trafiği durdurarak drift yaptığı anlar, vatandaşların cep telefonu kameraları ile kaydedildi. Polis ekipleri sürücüyü tespit etmek için çalışma başlattı.
