İSTANBUL/İHA- Olay, geçtiğimiz pazar günü saat 01.00 sıralarında Beyoğlu Asmalı Mescit Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, semtteki bir pasajda bulunan iki restoran işletmecisi arasında “müşteri kapma” nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine restoran sahibi Ali Ekber Y. ve diğer restoranın sahibi Özgür Savaş Tanrıkulu birbirine girdi. Kısa bir süre sonra taraflar birbirlerinden ayrıldı. Kavgayı duyan Ali Ekber Y.’nin tanıdıkları pasaja gelince karşı tarafla aralarında tekrardan kavga çıktı.
ORTALIĞIN KARIŞTIĞI BIÇAKLI KAVGA KAMERADA
Ortalığın karıştığı kavgada CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun oğlu Mitan Alican Tanrıkulu baldırından ve yeğeni Mehmet Cemal Tanrıkulu ise bacağından bıçakla hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından Tanrıkulu’nun yaralanan oğlu ve yeğeni kendi imkanlarıyla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçerek tedavi oldu. Hayati tehlikeleri bulunmayan iki kuzen tedavilerinin ardından taburcu edildi. Ortalığın karıştığı bıçaklı kavga ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
POLİSİN GÖZALTINA ALDIĞI 7 ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI
Öte yandan, olayın ardından çalışma başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak görgü şahitlerinin ifadesine başvurdu. Yapılan çalışmalar sonucunda Mehmet Cemal Tanrıkulu, Mitan Alican Tanrıkulu, Onur M., Özgür Savaş Tanrıkulu, Melik Fırat Tanrıkulu, Ali Ekber Y. ve Mustafa Y. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyete ifadeleri alınarak adli işlemleri yapılan 7 şüpheli, adli makamlarca serbest bırakıldı. Ayrıca pasajda 21 Haziran’da 9 iş yeri polis ve zabıta ekiplerince denetlendi. Denetlemeler sonucunda 3 iş yeri mühürlenirken 4 iş yerine "mühür fekki" nedeniyle işlem yapıldı.
20:27 Akdeniz'de Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem
20:17 Kayseri'de iş yeri yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi
19:59 Ajan eşlik etmiş! Bolsonaro'nun ABD'ye kaçışında Mossad izi
19:56 Brezilya'nın en büyük kripto borsası saldırıya uğradı
19:46 Trump'ın Florida'daki malikânesinin yakınlarında uçak düştü: 9 ölü
19:36 Husiler: Suudi Arabistan'daki Cizan Havalimanı'nda askeri uçağı hedef aldık
19:29 Tokayev: Rusya Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci olarak katılmalı
19:22 Pezeşkiyan: Hamaney, ABD'yle diyalog için hükümete 'bazı yetkiler' verdi
19:04 Bahçeli'nin kız kardeşi Serpil Bahçeli hayatını kaybetti
18:48 Sarıgül soruşturması: 4 kişi hakkında tutuklama talebi
18:24 Azerbaycan yeni hava savunma sistemleri mi alıyor?
18:21 Petrol fiyatları Hürmüz görüşmeleri nedeniyle düşüyor
18:01 Fransa'da 150'den fazla lise, tekrar kuşatma altında: Öğrenciler, hükümetin taahhütlerini yeterli bulmadı
17:53 Avrupa'da yeni siber saldırı: Marketlerde dondurucular 50 dereceye çıktı
17:28 Almanya'da siber casusluk alarmı: Milletvekilleri ve hükümet yetkililerinin telefonları mı hedef alındı?
17:14 11 ilde siber suç operasyonu: 86 şüpheli tutuklandı
CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun oğlu ve yeğeninin yaralandığı bıçaklı kavga kamerada
Beyoğlu’nda bir pasajdaki restoran işleten iki grup arasında iddiaya göre “müşteri kapma” nedeniyle bıçaklı kavga çıktı. Olayda CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun oğlu ve yeğeni bıçakla hafif şekilde yaralandı. Beyoğlu polisinin olayla ilgili gözaltına aldığı 7 şüpheli adli makamlarca serbest bırakılırken, tarafların restoranları ise ruhsatsız olduğu gerekçesiyle zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.