İSTANBUL/İHA- Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu ile ilgili suç organizasyonlarının deşifre edilmesi ve şüpheli şahısların yakalanarak suçların önlenmesine yönelik Adalar’da yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde 23 Kasım 2022 tarihinde Büyükada Nizam Mahallesinde bulunan adreste uyuşturucu madde imalatı ve yetiştiriciliği yapıldığı bilgisine ulaştı. Aynı gün saat 12.30 sıralarında adrese gerçekleştirilen operasyonda M.K. isimli şüpheli şahıs yakalanarak muhafaza altına alındı.
Adreste yapılan aramalarda, saksı içerisinde 15 kök Hint keneviri, bin 652 gram esrar, 12 adet aydınlatma aparatı, 3 adet çadır, 5 adet havalandırma motoru, 8 adet alüminyum havalandırma borusu, 1 adet narkotik madde öğütücüsü, 1 adet pervane, 32 adet zirai bitki besin ilacı, 2 adet toprağın ısı ve nemini ölçmeye yarayan alet ele geçirildi.
Konu ile ilgili yakalanan ve aynı gün “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan adliyeye sevk edilen şüpheli şahıs hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı.
11:05 Yıldız Tilbe ve Hülya Avşar tartışması sosyal medyada gündem oldu
11:03 Almanya yaklaşık 50 milyar euroluk askeri teçhizat ve silah alımını onayladı
10:59 Sunucu Okan Karacan gözaltına alındı
10:56 Yılbaşı öncesinde 17 ilde sahte alkol operasyonu: 27 bin litre sahte alkollü içki ele geçirildi
10:24 Ünlülere uyuşturucu soruşturması: İrem Sak, Danla Biliç, Senna Yıldız ve Aleyna Tilki gözaltına alındı
23:36 Netanyahu duyurdu: Mısır'la 35 milyar dolarlık doğalgaz anlaşmasına onay
23:28 İngiltere AB'nin eğitim programı 'Erasmus+'ya tekrar dahil olacak
10:35 Gümüşten yeni rekor geldi, gram altın zirveyi zorluyor: Piyasalar neden hareketlendi?
22:54 FIFA The Best 2025 açıklandı: Yılın en iyileri belli oldu
15:54 Dünyanın en iyi 10 turizm şehri belli oldu: Türkiye'den hangi il listeye girdi?
14:23 Avrupalı liderler, Rusya tehdidine karşı Ukrayna'ya destek sözü verdi
14:19 Trump, Kevin Hassett'den 'potansiyel Fed başkanı' olarak bahsetti
14:17 VakıfBank, Dünya Bankasından 1,5 milyar avro kredi sağladı
14:15 120 yıl geriye götüren haber: Balkanlarda hareketlenme var
14:10 MASAK'tan nakit ve havale işlemlerine sıkı denetim geliyor
13:25 Güllü'nün ölümüyle ilgili soruşturmada yeni gelişme : Oğlu ifadeye çağrıldı
Büyükada'da uyuşturucu operasyonu
Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Büyükada’da uyuşturucu madde imalatı ve yetiştiriciliği yapılan bir adrese operasyon düzenledi. Baskın yapılan adreste saksı içerisinde 15 kök Hint keneviri, bin 652 gram esrar ele geçildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında adli kontrol hükmü uygulandı.
