İSTANBUL/İHA- Kaza, bugün sabah saat 07.45 sıralarında Başakşehir O3 Güney Yanyol Atatürk Olimpiyat Stadı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre İstanbul Havalimanı’nda çalışan 11 güvenlik personelini taşıyan 34 LCE 824 plakalı servis minibüsü, yağış sonrası kayganlaşan virajda sürücünün kontrolünden çıktı. Önce yol kenarındaki aydınlatma direğine çarpan servis aracı ardından yan yattı. Kazada sürücüyle birlikte 6 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi o esnada yoldan geçen vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri şoförle birlikte 12 kişiyi araçtan çıkardı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.
KAZA SONRASI YOLDA UZUN ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU
Kaza nedeniyle Olimpiyat Stadı yolunda ve çevresinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Kaza yapan servis aracı ve trafikte yaşanan yoğunluk dron ile görüntülendi. Kaza sonrasında devrilen minibüs vinç yardımı ile çekilirken, trafik de normal seyrine döndürüldü.
01:23 SGK ve BDDK'ya üst düzey atamalar: Resmi Gazete'de yayımlandı
23:32 Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonları: 51 şahıs hakkında işlem yapıldı
23:30 Diyarbakır’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 101 kişi yakalandı
23:26 Diyarbakır’da tefecilik operasyonu: 6 tutuklama
23:17 Selçuk Bayraktar'dan haklı isyan: Hiçbirimiz güvende değiliz
23:10 Altın ve gümüş fiyatlarında büyük çöküş
23:09 Deutsche Bank açıkladı: Bitcoin’deki düşüşün 3 ana nedeni belli oldu
23:05 Epstein bir fuhuş ağı değil, istihbarat operasyonu iddiası
22:59 Bitcoin, Trump'ın başkan seçilmesinden bu yana elde ettiği kazançları sildi
22:56 İngiltere Başbakanı özür diledi: Epstein'le bağlantılı Mandelson'ı geçen sene büyükelçi olarak atamıştı
22:52 Bill Gates: Jeffrey Epstein ile geçirdiğim her dakikadan pişmanım
22:44 Türk düşmanı Dilan Yeşilgöz, Hollanda Savunma Bakanı oldu
22:36 Otomotiv devi, 1 milyar dolarlık Türkiye yatırımından vazgeçti iddiası
22:33 Arnavutköy Karaburun'da İHA bulundu
22:27 Norveç’te kraliyet davası: Veliaht Prens'in üvey oğlu bıçakla tehditten gözaltına alındı
11:27 Altın ve gümüş bir kez daha sert düştü: Düşüşün sebebi ne?
Başakşehir'de güvenlik personellerini taşıyan servis aracı yan yattı
Başakşehir’de İstanbul Havalimanı’nda çalışan güvenlik personelini taşıyan servis minibüsü, yağmurun etkisiyle kayganlaşan virajda aydınlatma direğine çarparak yan yattı. Kazada sürücüyle birlikte yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırılırken, trafikte oluşan yoğunluk dron ile görüntülendi.
