İSTANBUL/İHA- Dün yaşanan şiddetli lodos sırasında Tahtakale mahallesinde de birçok evde çatı uçması ve ağaç devrilmesi yaşandı. Evine giden bir kadın ise uçan çatının parçaları altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde kadının evine girmesi ve ardından çatının kadının geçtiği yola düşmesi görülüyor.
Öte yandan uçan çatının bir parçası da araçların üzerine düştü. Bu sırada aracını park eden bir kişi, çatının önüne düşmesi sonucu faciadan son anda kurtuldu.
"ÇATI ÖNÜME DÜŞTÜ HİÇBİR YERE KAÇAMADIM"
Aracı park ederken çatının önüne düşmesi sonucu ölümden dönen Yasin Tanrıkulu ise, "Çok büyük bir felaket yaşandı. Karşı komşunun çatısı uçtu o sırada ben arabayı yanaştırıyordum. Burada da vurdu. Yaşamak lazım. Aynı deprem gibi bir anlık mesele. O anlık kaçma falan yok. O çatı benim önüme düştü. Hiçbir yere kaçamadım" dedi.
Tekstil dükkanındayken kalas parçasının işyerinin camını kırması sonucu hafif şekilde yaralanan Yusuf Akbay, "Rüzgarın etkisi ortaydaydı. 200 metre ileride bir çatının uçması sonucu kalın kalas kepengi kırarak camdan içeri giriyor. Köşede bir abimiz oturuyordu onun sırtını sıyırıyor. Ofisimizdeki masanın tam ortasına vuruyor. Onun etkisiyle büyük bir kargaşa yaşandı. 3 yaralımız oldu. Durumları iyi herhangi bir sıkıntımız yok" diye konuştu.
11:27 Altın ve gümüş bir kez daha sert düştü: Düşüşün sebebi ne?
11:25 Trafik cezaları artıyor, 6 madde daha Meclis'te kabul edildi: Hangi yeni maddeler kabul edildi? Yeni cezalar ne?
11:11 Futbolda bahis ve şike soruşturması: 52 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı
10:41 Buca Belediyesi'ne operasyon: 25 gözaltı
10:38 Netanyahu güvenlik kabinesi toplama kararı aldı
01:01 Arap basını Kante transferinin perde arkasını yazdı
00:43 Epstein adası nerede? Epstein adasına giden ünlüler kimler?
00:37 Trump: 'Epstein bana komplo kurdu'
00:29 Kasımpaşa kulübü satıldı: Yeni sahibi Kazancı Holding oldu
00:26 Suriye, petrol ve gaz araması için ABD ve Katar merkezli iki şirketle anlaştı
00:20 Türkiye’de bir avukata 430 kişi düşüyor: Sayılarla büyüyen hukuk eğitiminde kalite tartışması
23:41 Trump: Hamaney çok endişelenmeli
22:46 Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Tom Barrack'la bir araya geldi
16:04 Yapay zekanın görünmeyen bedeli: Su krizi ve sürdürülebilirlik ikilemi
16:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgede barıştan yanayız
15:58 2025'te her gün ortalama 330 esnaf kapısına kilit vurdu
Avcılar'da bir kadın uçan çatıdan son anda kurtuldu
Avcılar’da dün yaşanan fırtına felaketinde bir kadın çatının uçan parçalarından apartmana girerek kurtuldu. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ayrıca aracını park eden bir kişi çatının hemen önüne düşmesi sonucu ölümden döndü.
