İSTANBUL/İHA- Olay, dün öğle saatlerinde Ataşehir’de meydana geldi. İddiaya göre, mahallede toplanan bir grup vatandaş ilçedeki kağıt depolarına baskın düzenlendi. Saldırganlar, girdikleri bir kağıt deposunda çalışan Jiyan Yaşar isimli Türk gencini ise yabancı uyruklu mülteci zannederek bıçakladı. Yaşanan olay sonrası şüpheli şahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri konuya ilişkin çalışma başlatırken sağlık ekipleriyse kolundan yaralanan genci hastaneye kaldırdı. Yaşar’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansırken, baba Ekrem Yaşar duruma isyan etti.
"80 KİŞİLİK BİR GRUBUN DÜKKANI BASTIĞINI SÖYLEDİ"
Yaşanan olaya ilişkin konuşan baba Ekrem Yaşar, “Olay yaşandığı esnada ben dükkanda değildim. Elemanın beni arayarak 80 kişilik bir grubun dükkanı bastığını söyledi. Ben çalışanlarıma karşılık vermemelerini söyledim. Dükkanı basmaya gelen kişiler Afgan değildi. Kısa süre sonra personelimi yeniden aradığında oğlumun bıçaklandığını söyledi. Arkadaşlar hemen hastaneye kaldırmış. Neyse ki sağlık durumunda bir şey yok" dedi.
17:45 Trump'tan İsrail kararı: Yıllık 4 milyar dolarlık askeri yardım kesiliyor
17:30 Şarkıcı İlyas Yalçıntaş hakkında tahliye kararı
17:22 İtalyan diplomat Cornelos: 'ABD'de Demokrat Parti Ortadoğu konusunda bölünmüş durumda'
16:35 Beyaz Saray: Melania Trump, Rusya ve Ukrayna temsilcilerini ağırlayacak
16:19 Özgür Özel'den Emir Sarıgül'ün 600 bin dolar iddiasına yanıt
15:56 Yeni Zelanda'da uçak kazası: İki kişi hayatını kaybetti
15:27 İzmir merkezli 17 ilde bahis operasyonu: 25 gözaltı
15:23 Hem torbacılara hem sahte para şebekesine baskın: 46 kişi için düğmeye basıldı
15:22 Ankara'da FETÖ’ye iki ayrı operasyon: 21 şüpheli gözaltına alındı
15:19 ABD, ara seçimler öncesi İran'ın Keşm Adası'nı vurdu
15:16 Togg'da devir için imzalar atıldı! İki dev ayrıldı!
14:55 ABD'de ara seçimler başladı: Kongre'de dengeler değişecek mi?
14:30 Peskov: Rus heyeti 10–11 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Ukrayna müzakerelerine katılacak
13:50 Muğla depremi sonrası Uşak uyarısı: Prof. Dr. Bektaş, 55 yıllık deprem geçmişine dikkat çekti
13:39 AKOM 'dikkat' notuyla paylaştı: İstanbul için yeni uyarı
12:28 Kuzey Kore’den Binance’e hack iddialarına ret: Absürt bir uydurmadan başka bir şey değil
Ataşehir'de, yabancı uyruklu sandıkları Türk gencini bıçakladılar
Ataşehir’de yaklaşık 80 kişilik bir grup, kağıt deposunu basarak yabancı uyruklu mülteci sandıkları Türk gencini bıçakladı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.