İSTANBUL/İHA- Şişli Fulya Mahallesi Mehmetçik Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, 3 katlı bir binanın en üst katında 3 kişi ölü bulunmuş, polisin incelemesinin ardından olayın cinayet olduğu ortaya çıkmıştı. Edinilen bilgiye göre, eski kız arkadaşının yaşadığı daireye gelen Yavuz Selim Bektaş (34), eski kız arkadaşı Beril Varol (27) ve Ömer Akın’ı (29) silahla vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Zanlının cinayetleri işlemeden önce bir intihar notu da bıraktığı ortaya çıktı.
UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ
İstanbul Büyükşehir Belediyesinde mühendis olarak çalıştığı öğrenilen Beril Varol’un, eski sevgilisi Yavuz Selim Bektaş hakkında 3 kez uzaklaştırma kararı aldırdığı, son uzaklaştırmanın geçtiğimiz yıl Aralık ayında dolduğu ortaya çıktı. Öte yandan, zanlı Yavuz Selim Bektaş ve maktullerden Ömer Akın’ın da mühendis olduğu öğrenildi.
YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Beril Varol ve Ömer Akın’ın yakınları ve arkadaşları acı haberi alır almaz olay yerine geldi. Hala yaşanan olayın şoku içinde oldukları görülen yakınlar, gözyaşlarına boğuldu.
CANSIZ BEDENLER ADLİ TIP KURUMUNA GÖTÜRÜLDÜ
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından 3 cansız beden cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Polisin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.
11:02 Meclis'te ekonomi paketi: Bedelli askerlik ücreti ve vergiler artıyor
10:51 Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 6 ildeki 20 taşınmazı satacak
10:49 Trump, İran’a Hürmüz Boğazı tehdidi hakkında konuştu: 'Çok iyi sonuçlanacak'
10:06 Türkiye genelinde yağışlı bir gün: 2 bölgede kar yağışı bekleniyor
09:58 Küresel sıcaklık rekor kırdı: Son 10 yıl tarihin en sıcak dönemi oldu
09:57 Altın fiyatları çakıldı: Ons altın yılın en düşük seviyesini test etti
00:56 MİT Başkanı Kalın İstanbul'da Hamas heyetiyle bir araya geldi
23:22 Erzurum'da 3.5 büyüklüğünde deprem
23:14 Bakan Fidan'ın telefon diplomasisi: Iraklı mevkidaşı Hüseyin ve Katar, Suudi Arabistan, Pakistanlı yetkililerle görüştü
23:10 Trump'ın 'İran'ı haritandan silme' açıklamasına Pezeşkiyan’dan yanıt
13:12 İstanbul Fatih'te 2 bina çöktü: Binalardan yaralılar çıkarılıyor
13:10 Küba’da bir hafta içinde ikinci kez ülke çapında elektrik kesintisi
11:55 Hürmüz Boğazı'na yönelik ortak açıklamaya katılan ülke sayısı 22'ye çıktı
11:24 İSKİ paylaştı: İstanbul'da barajların doluluk oranları nasıl?
11:22 Kayıt dışıyla mücadelede dijital hamle de geldi: Vergi incelemesinde e-izah dönemi başlıyor
11:20 Meteoroloji’den yeni rapor geldi: Soğuk ve yağmur 7 gün daha etkili olacak
27 yaşındaki genç İBB mühendisi, eski sevgilisinin kurbanı oldu
Şişli’de bir kişi eski sevgilisini ve ev arkadaşını silahla öldürdükten sonra intihar etti. Ölenlerden birinin İstanbul Büyükşehir Belediyesinde (İBB) mühendis olarak çalışan Beril Varol olduğu öğrenildi.
