TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Gençlik Altıeylül’de sporla buluştu

Altıeylül Belediyesi Gençlik Haftası etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılı dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen törenler saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Altıeylül Belediyesi, Gençlik Haftası etkinlikleri Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte gençler için basketbol ve voleybol turnuvaları düzenledi. Balıkesir 50. Yıl Parkı’nda gerçekleştirilen turnuva öncesi “Karizma Show Gösteri Ekibi” ve “Demir Adamlar” gösterileri izleyenleri büyüledi. 3x3 Basketbol Gençlik Kupası müsabakaları 3 gün boyunca 50. Yıl Spor Parkı’nda devam edecek.
167 takımın katılımıyla Gençlik Haftası dahilinde düzenlenen 19 Mayıs Mini Voleybol Turnuvası 50. Yıl Spor Parkında oynanan final müsabakaları ve düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Turnuvada Gönen Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımı 1. oldu. Dereye giren takımlara ödüllerini Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp verdi.
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Gençlik Haftası etkinliklerinde Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’müz ile birlikte basketbol ve voleybol turnuvaları düzenleyerek gençlerimiz için devletimizin diğer ilgili kurumlarıyla iş birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temennimiz odur ki gençlerimiz için attığımız her adım ve onlar için hayata geçirdiğimiz her proje Allah’ın izniyle güzel yarınlarımızın temeli olacak” dedi.