AJANSLAR -
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Lyon deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor.
Yıllar sonra Devler Ligi'ne gitmenin hayalini kuran sarı-lacivertlilerin transfer gündemine Ferdi Kadıoğlu'nun geldiği iddia edilmişti.
Fenerbahçe'den Ferdi açıklaması
2023-24 sezonunun sonunda 30 milyon euro bonservisle Brighton'a transfer olan milli futbolcu için Fenerbahçe'den açıklama geldi.
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer, gece yarısı yaptığı paylaşımla Ferdi Kadıoğlu ile ilgili sözler sarf etti.
'Bu sene yok'
Kamer, Ferdi Kadıoğlu'nun kendisini sosyal medya üzerinden yeni takibe aldığına dair iddiaya şöyle yanıt verdi:
"Ferdi’yle senelerdir tanışır ve takipleşiriz, aramızda gerçek bir kardeşlik ilişkisi var. Kendisi tanıdığım en karakterli insanlardan ve futbolculardan biri. Aynı zamanda muazzam bir Fenerbahçe sevdalısı ve harika bir aileye sahip. Haklı sebepleri nedeniyle maalesef bu sene beraber olamıyoruz. Ama onun tüm kalbiyle bizi desteklediğini bilmek bile benim için çok kıymetli. Ferdi’nin Fenerbahçeliliğini de, karakterini de yakından bilen biriyim. Yeri bende her zaman çok ayrı."