TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Sinan Oğan'dan Ali Babacan göndermesi: 'Çeyrek katkısı olmadan bir sürü milletvekili alan kimdi?'

Seçimin ikinci turunda Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğini açıklamasından sonra TRT’de yapılan bir programa davet edilen Sinan Oğan, kendisinin adını unutarak ‘Bir seçimlik adayların adını unutuyoruz’ diyen Ali Babacan’a gönderme yaptı.
Sinan Oğan'dan Ali Babacan göndermesi: 'Çeyrek katkısı olmadan bir sürü milletvekili alan kimdi?'
AJANSLAR - Ata İttifakı cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'a TRT Haber'de katıldığı bir programda göndermede bulundu.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karar TV’de katıldığı yayında Sinan Oğan’ın adını unutmuş ve ‘Bir seçimlik adayların adını unutuyorum’ demişti.

İkinci turda Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı alan Sinan Oğan da TRT’de katıldığı bir televizyon programında Ali Babacan’a göndermede bulundu. Konuşmasında Ali Babacan'dan bahsetmek isteyen Oğan, Babacan'ın adını anımsayamıyor gibi davrandı. Oğan spikerin hatırlatmak amacıyla yardımcı olabilmesini sağlamak için "AK Parti'de bakanlık da yapmıştı, vallahi çeyrek katkısı olmadan bir sürü milletvekili alan genel başkan kimdi? Ali Babacan evet." ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın