TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Dürdane Beyoğlu, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayata geçirdiği reformlarla kadınların siyasette önünü açtığını belirten Diyarbakır’ın sevilen simalarından Dürdane Beyoğlu, yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı organizasyonla AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Dürdane Beyoğlu, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı
Farklı kesimlere ve özellikle kadınlara yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken,”Diyarbakır’ın Annesi” olarak değerlendirilen Beyoğlu,14 Mayıs’taki seçimlerin ülke tarihinin dönüm noktası olacağını dile getirerek,” 365 gün boyunca arşınladığımız Diyarbakır sokakları ve dertleriyle dertlendiğimiz vatandaşlarımız niyetimizin ne kadar halis olduğunun en yakın şahitleridir. Burada bu sürece ortak olmak istememizin nedeni ise kendilerinin bizlere olan güven ve destekleridir.” ifadelerini kullandı.

“Demokrasi Tarihimizin En Önemli Seçimini Yapacağız”
Diyarbakır’da kadınlara yönelik sosyal çalışmalarıyla öne çıkan, bu yüzden kentte kadınlar arasında sevilen Dürdane Beyoğlu, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.
AK Parti İl Başkanlığı’na kendisine destek veren ve kadınların çoğunlukta olduğu 5 bine yakın vatandaşla gelen Beyoğlu, aday adaylığı başvuru dilekçesini parti yöneticilerine teslim etti.
14 Mayıs’taki seçimlerin ülkenin geleceği bakımından tarihi öneme sahip olduğunu dile getiren Beyoğlu,”Kuruluşundan bugüne kadar ak davamızın bir neferi olarak ülkemizin ve bölgemizin aydınlık geleceğini ak parti çatısı altında görmekteyim.Demokrasi tarihimizin en önemli seçimini yapacağız. 14 Mayıs sadece ülkemizin değil dünyanın odaklandığı özellikle de şer odaklarının ittifaklarla birleştiği rakamlarla belirlenen masalarda kirli pazarlıkların sürdürüldüğü son 20 yılda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde elde etmiş olduğumuz kazanımların sekteye uğratılmak ve adete ülkeyi resmen kaosa ve eski Türkiyeye döndürme özlemlerinin öne çıktığı bir tarih olacaktır. Bu yüzden her zamankinden daha fazla safları sıklaştırıp milletine sevdalı olan liderimizin yükünü hafifletmeli ve omuzlamalıyız. “ dedi.

“Kadınların Yüksek Teveccühü Bu Kararı Vermemde Etkili Oldu”
Uzun yıllardır sahada vatandaşlarla beraber olduğunu, insanların dertleriyle dertlenmeyi yaşam biçimi haline getirdiğini anlatan Beyoğlu, bu kararı vermesinde özellikle kadınların kendisine olan teveccühünün çok etkili olduğunu anlattı. Beyoğlu,”Ülkemize, milletimize ve kadim şehrimize muhabbetle sevdalıyız. Bu necip millete ve kutlu davaya minnet ve hizmet borcumuz var. Rabbim nasip eder ve ak kadrolarımız taktir ederse gazi meclisimizde şehrimizi temsil ederek kadınlarımızın ve halkımızın sesi olmak istiyorum. 365 gün boyunca arşınladığımız Diyarbakır sokakları ve dertleriyle dertlendiğimiz vatandaşlarımız niyetimizin ne kadar halis olduğunun en yakın şahitleridir. Burada bu sürece ortak olmak istememizin nedeni ise kendilerinin bizlere olan güven ve destekleridir. Bu kutlu ve meşakatli yolculukta rabbim yar ve yardımcımız olsun. 14 mayısta zafer aziz milletimizin ve milletimizin yegane geleceği olan Sn. Cumhurbaşkanımızın ve ak davamızın olacaktır.” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Aydın :”Herkesi Tarihi Seçim İçin Mücadeleye Davet Ediyorum”
Dürdane Beyoğlu’nun aday adaylığı başvurusunu alan AK Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın,seçime iki aydan az zaman kala tüm partililerden sahada daha fazla çalışma yapmalarını istedi.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimin sıradan bir seçim olmayacağını ve ülkenin gelecekteki kaderini tayin edeceğini belirten Aydın,”Tarihin en önemli seçimi olarak gördüğümüz bu seçimde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden çok daha güçlü şekilde seçileceğine olan inancımız tamdır. Diyarbakırlılar olarak hep birlikte tarih yazacağımıza inanıyoruz. Dürdane Beyoğlu hanım efendin aday adaylığı başvurusunu aldık. Kendisine başarılar diliyoruz, yolu açık olsun, bahtı açık olsun. AK Parti davası şahıslar üstü davasıdır. Partimiz Türkiye’de milletin iradesini yansıtmaktadır. Diyarbakır’ımız, Türkiye’miz için çok önemli bir sürece girerken hepinizi mücadeleye davet ediyorum” dedi.
Yorum Yazın