TİC Holding Header
  • USD 32.379
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.064
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Bahçeli: Siyaseti kavga ve kutuplaşmaya çeviren fırıldakların U dönüşlerine itibar etmeyeceğiz

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Siyaseti kavga ve kutuplaşmaya çeviren fırıldakların U dönüşlerine itibar etmeyeceğiz" dedi.
Bahçeli: Siyaseti kavga ve kutuplaşmaya çeviren fırıldakların U dönüşlerine itibar etmeyeceğiz
AJANSLAR - Bahçeli, MHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

MHP liderinin açıklamaları şu şekilde:

85 milyon Türk vatandaşı aynı duyguda kenetlendi deprem bölgesi için.

Başkaları gevezelik yapacak, biz yüksek gayeye ulaşmak için çabalayacağız. Başkaları densizlikte rekor kıracak, biz ümitleri canlandıracağız.

Cumhur İttifakı, hasar ve yıkımın altından kalkmaya mahirdir.

Seçim gününe kadar depremde hayatını kaybedenleri incitmeyeceğiz. Sorumlu ve hassas hareket edeceğiz.

Derin acılar yüreğimizi kaplamışken seçim müziği kullanmayacağız.

Bir aydır her insanımızın kalbi deprem bölgesinde atmaktadır. 85 milyon aynı duyguda kilitlenmiştir. Hiçbir mazlum insanımızı darda ve zorlukta bırakmama hakimdir. Siyaseti kavga ve kutuplaşmaya çeviren fırıldakların U dönüşlerine itibar etmeyeceğiz.

Bizim başkaları gibi devletle sorunumuz olmamıştır.

Bu vatan çaresiz değildir. Bu devlet sömürge bakiyesi değildir.

Türk milleti 14 Mayıs'ta kesin hükmünü sandıkta gösterecek.

Cumhur İttifakı sadece bir seçim ittifakı değildir.

Depremi fırsat bilen ahlaksızlar, seçimleri sabote etmek maksadıyla tedavüldedir. Bu mihrakların ensesindeyiz. Altılı Masa'nın iflah olmaz krize yakalandığı bugünlerde, sokakları tahrik etmeye çabalayan dış bağlantılı soysuzlar ateşle oynamaktadır. Tribünlerde seslendirilen 'Hükümet istifa' sloganları Türkiye düşmanları tarafından sipariş edilen, tehlikeli sosyal hadiselere kapı aralayacak karanlık bir planın ön hazırlığıdır.

Herkes aklını başına alsın. Türkiye'yi istismara kalkışanlar karşısında MHP'yi bulacak.

Bursapor-Diyarbakırspor arasındaki maç esnasında tribündeki yaşanalar sporun doğasına aykırı. Bize göre Amed diye bir yer yoktur. Amedspor diye bir kulüpten de bahsedilemez. Bursapor taraftarını selamlıyorum ve milli duruşlarından dolayı tebrik ediyorum. Ancak Bursa'daki terör yandaşlarının tahriki, çıkan olayların Kürt kökenli kardeşlerimle bunun bağdaştırılması rezalettir. Kürt kardeşlerim başka, bölücü teröristler bambaşkadır. Bursa nasıl gözbebeğimizse, Diyarbakır da aynıdır.

TFF'nin aciz kaldığı, proaktif davranış sergilemediği konusu ciddiye alınmalıdır.

Masayı önce devirip sonra oturmak ilkesizliktir. 'Kazanamaz' dediği cumhurbaşkanı adayının yanında hizalanmak ilkesizliğin daniskası değil de nedir? Diğer yandan dayatmaya rıza gösterip masayı devirene sandalye sunmak çürümüş bir siyaset değil mi? Belediye başkanlarının cumhurbaşkanı yardımcısı olması yönünde baskıya boyun eğerek, bu şahıslara oy veren vatandaşlarımıza suikast yapılmasına tamam demek, küçük bir siyaset çirkinliği değil midir? Makam pazarlığı ile masaya oturan İP Başkanı söylediği ağır sözlerin altından nasıl kalkacak?

Geçmişte demiştim, bir kere satan yine satar, satacaktır.
Yorum Yazın