TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Adalet Partisi, Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tur önesinde Adalet Partisi'ni ziyaret etti. Toplantı sonrası açıklama yapan Adalet Partisi Vecdet Öz, ikinci turda Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı.
Adalet Partisi, Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek
AJANSLAR - Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu önesinde yoğun görüşme trafiği yaşanıyor.

Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ile görüşme gerçekleştirdi.

Adalet Partisi Ata İttifakı'nda yer alıyor. Adalet Partisi Genel İdare Kurulu Kılıçdaroğlu'na destek kararını açıklamıştı.

Görüşme sonrası açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Var olma-yok olma mücadelesi veriyoruz. Hepimizin sorumluluğu var. Kamplaşmadan ayrılan birbirini kucaklayan bir Türkiye hepimizin temel hedefi. Bu artık referanduma dönüşmüş durumda. Artık bu yapının sistemin değişmesi lazım. Düşünce özgürlüğünün, yargı bağımsızlığının gelmesi lazım. Bütün vatanseverleri sandığa davet ediyorum." dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEYECEĞİZ"

Adalet Partisi Genel Başkanı Öz de şunları kaydetti: "Ata İttifakı'nı kurmuştuk, Zafer Partisi ile birlikte. Ata İttifakı maçın ilk yarısında görevini yaptı. Sinan Oğan beyi teklif ettik geldi, yüzde 5'te kaldı. İkinci tura kalan iki ittifak vardı. Demokrasinin devam etmesi için kararımızı verdik. Toplantıda Kılıçdaroğlu'nun şahsına destek kararı çıktı. Bu karar oybirliğiyle çıkmıştır."
Yorum Yazın