TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.984
  • Altın 2323.963
  • BIST 100 8880.09
  • Seyyah

The Times Square’ın Altın Çağı

Cara Delevingne, Hailey Bieber, Kendal jenner, elsa Hosk ve joan Smalls gibi yıldız isimler, The Times Square edition’ın açılışında buluştu.
The Times Square’ın Altın Çağı
SEYYAH DERGİSİ MAYIS 2019 - Cara Delevingne, Hailey Bieber, Kendal jenner, elsa Hosk ve joan Smalls gibi yıldız isimler, The Times Square edition’ın açılışında buluştu.



Kültür ve eğlencenin başkenti kabul edilen New York, geçtiğimiz günlerde çok renkli bir buluşmaya sahne oldu. Turizm otoritelerinin yanı sıra, prestijli yayınların seyahat yazarları tarafından daha önce eşi - benzeri görülmemiş bir otel olarak değerlendirilen The Times Square Edition’ın açılışı, tek kelimeyle magazin dünyasını salladı. Alanında dünyanın önde gelen isimlerinden biri olan Ian Schrager’in Marriott International ortaklığında yarattığı The Times Square Edition markasının açılışını kutlamak için dünyaca ünlü isimler bir araya geldi. Diana Ross, Nile Rodgers ve Chic’in performanslarıyla eşlik ettiği davete, Cara Delevingne, Hailey Bieber, Kendal Jenner, Elsa Hosk ve Joan Smalls gibi göz alıcı yıldızlar da katıldı.



Bodrum'dan sonra Newyork

Edition otellerinin Türkiye’deki temsilcisi The Bodrum Edition’dan sonra açılan The Times Square Edition, New York’un altın çağının bütün ruhunu bünyesinde barındırıyor ve kapıdan içeriye girdiğiniz andan itibaren rafine dokusuyla sizi âdeta Times Square’in kaosundan kurtarıyor. Bu heyecan verici açılış nedeniyle kamuoyuna açıklama yapan Ian Schrager, The Times Square Edition’ı şu sözlerle anlatıyor:” Times Square’ın altın zamanları insanda her şeyin mümkün olduğu hissini uyandırıyordu. New York hayallerin şehri, Times Square da herkesin ortak bir amaç için bir araya geldiği şehrin kalbiydi. Geçmişten gelen hikâyelerden oluşan The Times Square Edition, bugünü yeniden canlandıran ve gelecek için oluşan umudun somut şekil almış hali gibi...”

Yenilikçi yaklaşım

Edition otelleri, geleneksel olan ile lüksü yenilikçi bir yaklaşımla tanımlamayı âdeta dâhice başarıyor. Dahası kişiselleştirilmiş ve bulunduğu konuma göre özelleşen tasarımıyla kendi türünde benzersiz oteller yaratıyor. The Times Square Edition da bu yaklaşımdan ilham alan yaratıcı, şaşırtıcı ve yenilikçi bir iş birliğinin ürünü. En iyi yemek, eğlence ve hizmeti tek bir çatı altında sunan her bir Edition oteli, bulunduğu konumun ve dönemin en iyi kültürel ve sosyal ortamını yansıtması ile tamamen eşsiz kabul ediliyor.

Yorum Yazın