• Seyyah

Nasıl Star Oldular?

Son dönemin televizyon ve şov dünyasındaki en beğenilen oyuncular, milyonların sevgilisi olana kadar geçen serüven dolu yolculuklarını bu renkli kitapta anlattı.
Nasıl Star Oldular?
SEYYAH DERGİSİ MAYIS 2019 - Nasıl Star Oldular?” adını taşıyan ve Hürriyet Kitap etiketiyle yayımlanan kitap, 16 genç yıldızın samimi röportajlarına yer veriyor. Hürriyet gazetesinin deneyimli röportajcısı Hakan Gence, ekranların 16 genç yıldızı ile şöhret hikâyelerini konuştu. Gence, bugün milyonların sevgilisi olan, televizyon dünyasının aranılan isimlerinden Afra Saraçoğlu, Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan, Boran Kuzum, Can Yaman, Cansu Tosun, Demet Özdemir, Dilan Çiçek Deniz, Ecem Uzun, Eda Ece, Hazar Ergüçlü, Hilal Altınbilek, Kubilay Aka, Miray Daner, Nilay Deniz ve Pelin Öztekin’in yıldız olma hikâyelerini en samimi sorularla okuyuculara aktarıyor.

Çok değil, birkaç yıl öncesine kadar sıradan hayatlar yaşayan; kameralardan, set ışıklarından ve hayran bakışlarından uzak işlerde çalışan ve yaşadıkları küçük şehirlerde “büyük hayaller” kuran yıldızlar, Hakan Gence’nin sorularıyla iç dünyalarını açıyor ve bugün yaşadıkları ışıltılı dünyanın sırlarını aktarıyor. Bu isimlerin keşfedilme hikâyelerinin yanı sıra kitapta, şöhretin yıldızların hayatlarında neleri değiştirdiği, yıldız olmanın eğlenceli ve bilinmeyen yönleri de samimi, akıcı bir dille okuyucuyla paylaşılıyor. Hakan Gence’nin röportajları, fotoğraf sanatçıları Emre Yunusoğlu ile Muhsin Akgün’ün fotoğrafları eşliğinde okuyucuyla buluşuyor.

Kitap Künyesi Türü : Biyografi
Yayın Direktörü : Tiraje Erginer Önder
Editör : Ömür Kurt
Yayına Hazırlık : Coşkun Şen
Fotoğraflar : Muhsin Akgün & Emre Yunusoğlu
Basım Tarihi : Mart 2019
Yorum Yazın