TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Seyyah

Mutlu anlarınızın ortağı

Akaretler Sıraevler’in merkezinde yer alan W Istanbul, misafirlerine kapıdan içeriye girdikleri andan itibaren en özel duyguları yaşatmaya devam ediyor.
Mutlu anlarınızın ortağı
SEYYAH DERGİSİ HAZİRAN 2019 - Tarihin şıklıkla buluştuğu W Istanbul, düğün öncesi çiftlerin doyasıya kutladığı bekarlığa veda, doğum günü, after-party, özel gün kutlamaları, konsept partileri ve mini moda defileleri ile kutlamaların vazgeçilmez adresi oluyor. W Istanbul, sevdikleri ile tatlı bir veda partisi düzenlemek isteyenlere, en sevdiği müzikler eşliğinde eğlenceli atıştırmalıklar ve ikramlar hazırlayarak heyecanlarına ortak oluyor.



Renkli gecelerin adresi

Ambiyansı ve hoş müzikleriyle cazibe merkezi olan W Lounge, arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir gece geçirmek isteyenlerin kalbini kazanmayı başarıyor. Ünlü DJ performanslarıyla misafirlerine birbirinden eğlenceli saatler yaşatan W Lounge, kısa süreli açlıkları bastırabilecek şık aperatifleri ve birbirinden zengin kokteyl çeşitleri ile partilerin gözdesi oluyor. Açık hava konseptiyle temiz havanın tüm çoşkusunu çıkarabileceğiniz W Secret Garden, lezzetli yemekleri, W imzalı kokteylleri ve birbirinden değişik konseptteki etkinlikleri ile misafirlerini bekliyor. W kokteylleri arasında meyve ve baharatlarla aromatize edilen tatlı - ekşi buluşmalar, karamelize edilmiş ananas dilimleri ve taze biberiye gibi birçok farklı detaylar misafirlerin isteğine göre mixolojistler tarafından hazırlanarak servis ediliyor.



Özel partilerin coşkusu

W Istanbul’un bünyesinde yer alan Extreme Wow Süit, Wow Süit ve Cool Corner Süit, sahip oldukları geniş oturma ve dinlenme alanları ile doğum günleri, after-party’ler, özel gün kutlamaları, konsept partileri, mini moda defileleri ve bekarlığa veda davetleri için en çok tercih edilen mekânların başında geliyor. Bugüne kadar Rihanna’dan Amy Winehouse’a, Floyd Mayweather’dan Ciara ve Cassie’ye kadar pek çok yıldızı ağırlayan E-Wow Süit, göz kamaştıran boğaz manzaralı terası ve DJ kabini ile adından sıklıkla söz ettiriyor. Ayrıca bu muhteşem süit içerisinde bar, hamam ve buhar odası bulunuyor. Boğaz manzarasına sahip bir diğer süit olan Cool Corner, ses sistemi & W Kitchen’dan özel ikramları ile ön plana çıkıyor.
Son teknolojiye sahip eğlence sistemi ve hoş sürprizlerle dolu Wow Süit’te ise dubleks yatak odası, yemek odası, oturma odası, iki adet teras ve mutfak bulunuyor. Misafirlerin isteğine bağlı olarak şekillendirilen süitlerde, İstanbul’un bitmek tükenmeyen enerjisini, 7/24 canlılığını ve renkliliğini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Yorum Yazın