TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Seyyah

İstanbul’un en özel mekânları

Lifegroup Entertainment, bünyesinde İstanbul’un en özel davet ve etkinlik mekânlarını bulunduran bir çatı. İşte hayatınızı renklendirecek öneriler…
İstanbul’un en özel mekânları
SEYYAH DERGİSİ MAYIS 2019 - Lifegroup Entertainment çatısı altında İstanbul’un önde gelen davet mekânı Qubbe markası ve yine İstanbul’un en geniş açık hava parkı olan Lifepark markası yer almakta. Peki heyecan uyandıran bu platformlarda hangi detaylar göze çarpıyor? Hemen yanıtlayalım… Buradaki markalara göz atıldığında, aslında yine marka olarak nitelendirilen bir isim ile bu grubun kurucusu ve ortağı Erdem İpekçi ismi çıkıyor karşımıza…



Enrique Iglesias, David Guetta, Tiesto, Scorpions, Katy Perry, Cranberries, Buena Vısta Social Club, Pitbull ve Lmfa gibi ünlü isimleri Türkiye’ye getiren; konser ve festival organizasyonları denince Türkiye’de akla gelen ilk isimlerden biri olan İpekçi, grubu ile beraber yaptıkları yatırımlarla davet ve etkinlik mekânlarında da zirvede yer alıyor.

Mutluluğun Gökyüzündeki Yeni Adresi ‘‘Qubbe Gayrettepe’’

Qubbe Gayrettepe , Dedeman İstanbul Otel roof katında düğün, nişan, kına, doğum günü, kurumsal etkinlikler, özel davetler, baby shower ve evlilik teklifi gibi özel anları unutulmaz kılmak için profesyonel ekibi ve VIP menüleri ile unutulmaz mutluluklara ev sahipliği yapıyor. Ayrıca sizlere bir de müjdemiz var: “Qubbe Bomonti” pek yakında sizlerle olacak.



Dört Park, Izoletta Konforu ve Konser Alanı Bir Arada

Life ParkBahçeköy - Sarıyer’de bulunan Life Park, 240 dönüm sahasıyla Türkiye’nin en özel etkinlik ve açık hava parkı olarak konuklarını ağırlıyor. Lifepark`ın bünyesinde özel restoranı Izoletta, Qubbe’nin açıkhava mekânı Qubbe Bahçe’nin yanı sıra, farklı konseptleriyle Hint Bahçesi ve Nar Bahçesi yer alıyor.



Qubbe Bahçe

Romantik kır düğünlerinin büyülü mekânı Qubbe Bahçe, tarihin dokusunu taşıyan Bahçeköy surlarının yanı başında ve orman içinde doğanın tüm tonları ile romantik kır düğünleri vaat ediyor.



Hint Bahçesi

Ünlü bir Hint Atasözü der ki “Evlenen insan üzülebilir, evlenmeyense muhakkak üzülecektir.” Bu derinlikli sözden yola çıkılarak biçimlendirilen Hint Bahçesi, misafirlerine doğanın kalbinde benzersiz anlar yaşatıyor.



Nar Bahçe

İşte konuklarının hayatına değer katan çok özel bir mekân daha… Bahçenin mottosu, mekân hakkında önemli ipuçları sunuyor: “Çiçeklerin eksilen suyuna su, yazın yanına hatırayı ekledik. Çekirge sesleri ve öğle güneşi altında narın olgunlaşmasını bekledik.”

Cam Bahçe

Lifegroup Entertainment bünyesindeki mekânların âdeta özgün bir dili var. Bakın Cam Park misafirlerine hangi güzel sözleri fısıldıyor: “Karın beyazıyla, son baharın yaprak dökümüyle, yağmurun hışırtısıyla ne de güzelsin…”

Izoletta

İstanbul’da muhteşem bir doğanın içinde kendinizi, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte keyifli hissedeceğiniz bir adres… Izoletta rahatlığı, şıklığı, kaliteyi ve keyfi bir arada bulacağınız bir mekâna sizleri de davet ediyor.

ÖDÜLLER

2017 Mice Ödül Töreni / En iyi Düğün ve Davet Mekânı
2018 Ekonomize Dergisi / Yılın En Başarılı Davet ve Etkinlik Mekânı
2018 Gelin Damat Dergisi / Yılın En İyi Kır Düğünü Mekânı
Yorum Yazın