TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Seyyah

Dört soruda Naomi Campbell

Kate Moss, Claudia Schiffer ve Cindy Crawford gibi 1990’ların efsane isimleriyle modelliği star mertebesine ulaştıran Naomi Campbell, o yıllara olduğu kadar, kendine de meydan okumaya kararlı. İşte süper model ile mini bir söyleşi.
Dört soruda Naomi Campbell
SEYYAH DERGİSİ ŞUBAT 2019 - Size genellikle hobileriniz ve hayatın güzellikleri soruluyor. Peki fobiniz var mı?
“Doğrusunu söylemek gerekirse fobim olduğunu düşünmüyorum. Belki de sadece yapamayacağım şeylerden korkuyorum.”

İnsanın güzelliğini bedene ve çıplaklığa indirgemediğinizi, kadınların giyimli şekilde de güzel olabileceğini söylüyorsunuz. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
“Buna ancak kuşkusuz evet diyebilirim. İnsan sadece görünümüyle değil, aklı, karakteri ve bakımlı hâliyle de güzel olabilir. Fiziksel güzellik geçicidir ama sizin ortaya koyduğunuz kişiliğiniz kalıcıdır. Güzellik kavramıyla ilgili bu düşüncelere inanmasam bugün hâlâ podyumlarda olmazdım.”



Cesur kişiliğiniz sadece mesleğinizle sınırlı değil. Sansür uygulamalarına karşı sergilediğiniz aktivist tutumunuz dünyada çok ses getirdi. Belki de bu yüzden çok seviliyorsunuz. Sosyopolitik mesajlar vermekten çekinmiyor musunuz?
“Hayır, çünkü sadece barış ve insanlığı ileriye taşıyacak mesajlar vermeyi tercih ediyorum.”



Geçmişte sıkça iş birliği yaptığınız NARS Cosmetics, sizi ilham alarak geleceğe baktıklarını açıklayarak, İlkbahar 2019 Kampanyası’nın yeni yüzü olarak da sizi seçtiklerini ilan etti. Bu birliktelik için ne düşünüyorsunuz?
“NARS Cosmetics markasının Kurucusu ve Kreatif Direktörü François Nars ile uzun zamandır dostuz. Beni yaşayan bir ikon ve kameranın önünde çok güçlü bir karakter olarak gördüğü için ona yürekten teşekkür ederim. O nasıl benim güzelliğime ve kişiliğime hayran olduğunu söylüyorsa ben de onun zekâsına ve işlerine hayranım. Hislerimiz kesinlikle karşılıklı. François ve ben uyumlu bir aile gibiyiz ve aynısı NARS için de geçerli. Bu kadar inanılmaz bir markanın, bu kadar uzun zamandır parçası olmaktan onur duyuyorum.”

Yorum Yazın