TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Seyyah

Billie Eilish’ın önlenemeyen yükselişi

İlk şarkısı “Ocean Eyes” yayınlandığından beri Billie Eilish, müzik dünyasında eşi benzeri görülmemiş bir yükseliş yaşıyor.
Billie Eilish’ın önlenemeyen yükselişi
SEYYAH DERGİSİ HAZİRAN 2019 - Hemen her yeni şarkısıyla ve canlı performanslarıyla müzikseverleri bir kez daha büyülemeyi başaran genç sanatçı, “Darkroom / Interscope Records etiketiyle yayınlanan ve kısa sürede gönülleri fetheden yeni albümü “When We All Fall Asleep, Where do We Go?” ile müzik listelerindeki çıkışını sürdürüyor. Müzik piyasasının bilinen tüm formüllerinin dışında yaratılan bu albümün dijital platformlar üzerindeki satış rakamları da beklentilerin çok üzerinde bir yükseliş sergiliyor. “When We All Fall Asleep, Where do We Go?” albümü tamamen 17 yaşındaki Billie Eilish ve erkek kardeşi Finneas tarafından ailelerinin Los Angeles’taki evlerinde yazıldı ve kaydedildi. Albümü Finneas’in yatak odasında kaydeden ikili, 2018 yılının büyük kısmını turnede şarkılar yazarak geçirdiler.

Başarılı müzisyen Billie Eilish yeni albümü hakkında şunları söylüyor: “’Bury a Friend’ şarkısını yaptığımızda bir anda bütün albüm kafamda oluştu. O andan beri tüm görsellerin nasıl olacağını ve nasıl algılanmasını istediğimi biliyordum. Bu şarkı, albüme ilham kaynağı oldu. ‘Bury a Friend’ şarkısında yatağımın altındaki canavarın perspektifinden görüyoruz. Kendinizi o hisse soktuğunuzda canavarın ne yaptığını ve hissettiğini anlayabiliyorsunuz. Ve itiraf etmeliyim ki o canavar benim. Hatta sizin yatağınızın altındaki canavar bile olabilirim.”
Yorum Yazın