TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Seyyah

Beş Soruda Victoria Beckham

Victoria Beckham’ın Spice Girls adlı müzik grubunun “Posh” lakaplı üyesi olmasının üzerinden çok zaman geçti. David Beckham ile yaptığı evlilikle ününe ün katan güzel yıldız, artık moda tasarımcısı bir iş kadını.
Beş Soruda Victoria Beckham
SEYYAH DERGİSİ MAYIS 2019 - 1990’lı yıllardan bu yana bir şekilde hep gündemdesiniz. Eşiniz David ile ilişkiniz hakkında herhalde yazılıp çizilmeyen pek bir şey kalmadı. Son yıllarda ise moda dünyasında adınızı duyuruyorsunuz.Moda çalışmalarına bir jean defilesi ve parfüm tasarımıyla başladınız. Nasıl oldu?

“Aslında moda dünyasına duyduğum ilgi yeni başlamadı. Spice Girls’ün dünyayı salladığı 1990’lı yıllardan bu yana modaya ilgim hep vardı. Hatta daha öncesinde bile… Uzun araştırma ve gözlem yıllarının sonunda nihayet 2008’de kendi markamızı yarattık. Küçük bir ofis içinde üç kişilik bir ekiple işe başlamıştık. Bitmek bilmeyen bir özveri ve inançla çalıştık. Bir gün işlerimizin dünya çapında ses getireceğine hep inandık. Bugün ise birkaç büyük ofis içinde epeyce genişlemiş bir ekibimiz var.”



Sürekli moda dünyasının içinde olmak hayatınızı nasıl etkiliyor? Her zaman şık mı geziyorsunuz?

“Tabii ki hayır (gülüyor). Sanıldığı gibi haftanın yedi gününün her 24 saati topuklu ayakkabıyla gezmiyorum. Hatta kendimi şöyle ifade edeyim: İş anlamında çok önemsediğimiz New York Moda Haftası etkinliği var mesela.
Dünya modasının kalbinin attığı bu özel günlere Londra’da bulunan ofisimizde hazırlanıyoruz. Böylesi zamanlarda bile çok nadir topuklu ayakkabı giyiyorum. Açıkçası o koşturmaca sırasında rahat ayakkabılarla olmayı tercih ediyorum. Biraz detay vermem gerekirse ofiste en çok giydiğim şey, düz veya spor ayakkabılar, jean pantolonlar ve kazaklar… Bu insanları sanırım şaşırtacaktır, ama rahat olmayı tercih ediyorum. Çünkü yapılması gereken çok iş var.”



David Beckham ile evliliğiniz çok konuşuluyor. Birçok kez ilişkinizin artık bittiği, boşanma arifesinde olduğunuza dair iddialar ortaya atıldı. Sahi mutlu musunuz gerçekten?

“Öncelikle şunu söyleyeyim. Mutlu olmadığım ilişkileri sürdürmeyecek kadar hayat tecrübesine sahibim. David ile 1999 yılında evlenmeye karar verdik. O futbolda bir dünya yıldızıydı ve gözler her zaman onunun üzerinde oldu. Böyle bir ilişkiyi sürdürmek sanıldığı kadar kolay değil. Onca iş arasında birlikte dört çocuk büyüttük. Bütün kadınlar gibi iyi bir anne olmak istiyorum. Artık evliliğimizde 20 yıl geride bırakıyoruz. Bu kadar uzun zaman evli olmak da hemen her zaman zor bir iştir. Zaman zaman ilişkimizde karmaşık durumlarla karşılaştığımız olmuştur elbette… Ama inanın David ile birlikteyken daha güçlüyüz.”




Eşiniz DavId Beckham’dan biraz bahsedelim isterseniz. Evde nasıl biri?

“Doğrusu ona çok şey borçlu olduğumu söylemeliyim. Başarılarımda David’in desteği büyüktür. Kesinlikle çok şanslı bir kadınım. David, ben evde olmadığım zamanlarda çocukları okuldan alır, onlara akşam yemeği hazırlar, derslerinde yardımcı olur. Bu aileye layık olmak istiyorum.” Kuşkusuz yoğun ve renkli bir hayatınız var. Bu kadar çok şey yapabilmek için nasıl zaman bulabiliyorsunuz? “Sanırım en büyük problemim zaman. Her anımı planlı ve verimli geçirebilmek için yoğun çaba sarf ediyorum. Ama yine de zaman çoğu kez yetmiyor işte… Örneğin bazı hafta sonlarında önemli iş yazışmalarımı yapabilmek, düşünmek ya da çalışabilmek için banyoya saklanıyorum (gülüyor).
” Başarılarımda David’in desteği büyüktür. Kesinlikle çok şanslı bir kadınım.
Yorum Yazın