• Sağlık

Buz Lazer ile konforlu lazer epilasyon

Tıraş, ağda, tüy dökücü kremler gibi yöntemlerin hiçbiri istenmeyen tüyler için kalıcı çözüm sunmaz. Lazer epilasyon ise kalıcı çözüm sunduğu için her yaştan kişi tarafından yoğun ilgi görüyor ve lazer epilasyondan yararlanan kişi sayısı her geçen gün artıyor.
Buz Lazer ile konforlu lazer epilasyon
Buz Lazer etkili sonuçlarını konforla birleştiren yeni nesil bir lazer epilasyon yöntemi. Bu yönüyle lazer epilasyona yeni bir yaklaşım getirmiş durumda. Buz Lazer epilasyonun sunduğu avantajları aşağıda okuyabilirsiniz.



Buz Lazer Konforu

Buz Lazer günümüzde var olan en konforlu lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor. Büyük tedavi başlığı ve gelişmiş soğutma sistemi sayesinde, çok daha hızlı ve ağrısız lazer epilasyon sunuyor.

Buz Lazer, uygulama esnasında cildi sürekli soğutan ve tüm uygulama boyunca cildin ferahlamasını sağlayan ICE Teknolojisine sahiptir. Bu gelişmiş soğutma sistemi cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Tedavi başlığının safir ucundan yapılan bu etkili soğutma aynı zamanda cilt yüzeyini de koruyor. Dolayısıyla ciltte yanık, leke, iz gibi yan etki riskleri neredeyse tamamen ortan kalkıyor. Safir uç, buz gibi soğuk olduğu için cilde temas ettiği andan itibaren ciltte buz serinliği hissediliyor. Lazer ısısı yerine buz gibi serinlik hissedildiği için uygulama ağrısız bir şekilde tamamlanıyor.

Buz Lazer sisteminde tekli lazer atımları yapılmıyor. SHR (Super Hair Removal) uygulama tekniği, Buz Lazer sisteminin patentli teknolojisi. Bu uygulama tekniğinde kıl kökleri kademeli olarak ısıtılıyor ve dolayısıyla ciltte yoğun ısı hissedilmiyor. Buz Lazer epilasyonun ağrısız olmasında bu uygulama tekniğinin payı da oldukça fazla. SHR uygulama tekniği özellikle esmer ve bronz tenlerde çok daha güvenli bir lazer epilasyonu mümkün kılıyor.

Yukarıda özetlediğimiz patentli teknolojiler ile Buz Lazer ağrısız ve yan etkisiz bir lazer epilasyon sunuyor. Adeta masaj yapar gibi uygulanan Buz Lazer, hasta konforunu arttırıyor.



3 Dalga Boyunun Gücü

Lazer epilasyon tedavisi için kullanılan 3 farklı lazer dalga boyu vardır; Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG. Buz Lazer bu 3 dalga boyunu aynı sistemde birleştirerek tüm dalga boylarının avantajlarından yararlanıyor. Buz Lazer dünyanın ilk 3 dalga boylu lazer epilasyon sistemidir. 3 dalga boyunun gücü ile tüm cilt tiplerinde güvenle uygulanabiliyor ve tüm kıl tiplerinde etkili oluyor.

Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarının her biri farklı emilim ve dokuda farklı nüfus etme seviyesine sahiptir. Buz Lazer sisteminde 3 dalga boyu bir arada olduğu için hem yüzeyde hem de daha derinde olan kıl folikülleri aynı anda hedeflenebiliyor. Böylece tüm kıl tiplerinde etkili ve kalıcı sonuçlar elde ediliyor.

Buz Lazer Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını tanımlayan patentli bir marka. Her iki model de 3 dalga boyuna sahip. Aradaki tek fark; Soprano Titanium tedavi başlığının daha büyük olması.



Yaz Aylarında Güvenli Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon 1997 yılında FDA onayı almış bir uygulamadır. FDA onayına sahip cihazlarla uygulandığında son derece güvenli bir işlemdir. Buz Lazer FDA onayına sahiptir ve FDA onayı bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin lazer epilasyonunu kapsamaktadır. Bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenli olduğu için yaz aylarında da uygulanabiliyor.

Bazı geleneksel lazer epilasyon yöntemleri yaz aylarında uygulanamıyor. Bu yöntemler bronz tende uygulandığında ciltte yanık, beyaz lekeler veya renk değişimlerine neden olabiliyor. Bu nedenle ortalama 1 ay kadar cilt renginin açılmasını beklemek gerekiyor. Yaz aylarına denk gelen lazer epilasyon seansları bu yöntemlerle sorun oluyor. Buz Lazer bronz tenlerde de güvenli olduğu için bu sorunu ortadan kaldırıyor. Güneşlendikten sadece 1 hafta sonra cilt renginin açılmasını beklemeden Buz Lazer yaptırmak mümkün. Buz Lazer yaz aylarında güvenli lazer epilasyon yapılmasını sağladığı için de bir hayli ilgi görüyor.



Yüz Lazer Epilasyonunda Buz Lazer Farkı

Yüz lazer epilasyonunda zaman zaman ayva tüylerinin kalınlaştığını ve/veya yayıldığını duyuyoruz. Bazı lazer epilasyon yöntemlerinde görülebilen bu sorun kişilerin yüz lazer epilasyonuna temkinli davranmasına neden oluyor.

Buz Lazer yüzdeki ayva tüylerinde aktivasyona neden olmuyor. İnce tüylerde kalınlaşma veya yayılma sorunu Buz Lazer epilasyonda görülmüyor. Bu nedenle Buz Lazer yüz lazer epilasyonunda çok tercih ediliyor. Yüz bölgesinde Buz Lazer epilasyon birkaç dakika gibi kısa bir sürede tamamlanıyor. Yüz için Buz Lazer 4 hafta ara ile 8 seans öneriliyor.

Buz Lazer kulak içi, burun içi, kaş üzeri ve sakal üzeri gibi alanlarda uygulamayı kolaylaştırmak için özel bir yüz ucuna sahip. Bu yüz ucu yardımıyla güvenli ve pratik bir uygulama mümkün oluyor. Tüm kıl ve cilt tipleri için kalıcı ve konforlu çözüm sunan Buz Lazer, günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi olarak çok fazla talep görüyor.

www.buzlazer.com linkinden ülkemizdeki tüm Gerçek Buz Lazer merkezlerine ulaşıp, uygulama yaptıracağınız Gerçek Buz Lazer merkezi seçebilirsiniz.



Sponsorlu İçerik
Yorum Yazın