TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Otomobil

Sofia Motor Show 2019 fuarı rekor kırdı

Balkanların önemli fuarlarından biri olan Bulgaristan Sofya Otomobil Fuarına rekor katılım gerçekleşti. Ogün Gazetesi Ekibi de Sofya’da düzenlenen fuara katıldı.
Sofia Motor Show 2019 fuarı rekor kırdı
Ogün Gazetesi -

Otomobil tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği fuarda birbirinden özel araçlar sergilendi. Sofia Motor Show 2019’da sergilenen araçlar sürpriz etkinliklerle otomobil severlere sunuldu. Yaklaşık 30.000 kişi sergilenen otomobilleri görmek ve sunulan modelleri test etmek için Inter Expo Center’ı ziyaret etti.

Fuar ziyaretçileri, katılımcı firmaların yeni görücüye çıkardığı araçları ilk defa deneme fırsatı da buldular. Araç satın almak için gelen ziyaretçilerin sayısının da geçen yıllara göre artış görüldü.

Fuarda etkinlikler etkinlik boyunca devam ederken, fuara girmek için vatandaşlar giriş kapısında uzun kuyruklar oluşturdular.

Bulgaristan’da Automotor Corporation tarafından temsil edilen Fransız üretici Citroen Bulgaristan pazarına girişinden bu yana 26 yılda 36.000’den fazla satış yaptığını bildirdi. Fuara bu yıl Abarth, Alfa Romeo, AMG, Audi, BMW, Citroen, Cupra, Dacia, Ds otomobiller, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mahindra, Maserati, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, RollsRoyce, Skoda, SSANGYONG, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo ve Volkswagen markaları yer aldı.

Yorum Yazın