TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
  • Moda

Yaza veda etmeden İspanyol stili deneyin!

Yaz aylarının son haftalarını yaşadığımız şu günlerde rüzgârın etkisini kıyafetlere taşımayı seven kadınların stilleri arasında yer alan İspanyol stili hayli hoş ve göz alıcı!
Yaza veda etmeden İspanyol stili deneyin!
Deniz Burakcan Demir - İspanyol stili denilince ilk akla gelen fırfırlı etek ve bluzlardır.

Tabi altına giyilen tahta topuk seslerini de unutmamak gerek. Özellikle desenli birbirinden hoş İspanyol eteklerin üzerine omuzları açıkta bırakan fırfır detaylı bluzlarla yaptığı İspanyol dansı da oldukça çekici ve iç açıcı.

Beyazın ve kırmızının muhteşem uyumunu yakalamak isteyenlere şal desenli İspanyol stili etek ve beyaz koton bluz en hoş önerim olacak. Ayağınıza ister tahta topuklu bir ayakkabı seçebilir ya da sokak stilinde babet ya da spor ayakkabılarla rahatlığı katabilirsiniz.

Aynı şekilde gece kombinlerinizde de rahatlıkla ve kolay bir şekilde şıklığı yakalayabileceğiniz İspanyol stili fırfırlı eteğinizin üzerine yarım bir bustiyer giyerek halka küpeler ve bandananızla bu hareketliliği şıklığa taşıyabilirsiniz. Bu arada kalın bileklikler ve göz alıcı büyük abartılı kolyeleri de ekleyebilirsiniz. Ayaklarınızda mutlaka topuklu ayakkabı olmak şartıyla tabi!

Stil sahibi kadınların tercihlerinden olan İspanyol stili elbiselerde aynı şekilde sokak stilinde ve akşam gezmelerinde en büyük rahatlık! Şal deseni rengârenk bir fırfır detaylı elbise de aynı stili yalamanıza yardımcı olabilir. Renk olarak kırmızı baskın olsa da farklılık yaratmak isteyenler için her rengi kullanmak mümkün!

Siyah beyaz ekoseli fırfırlı bir etek ve omuzları açıkta bırakan dar bir bluz gecenizde sizi hayli şık ve etkileyici kılacaktır. Üstelik kalın tahta topuklu bot ya da ayakkabılarla tamamladığınızda adımlarınızı da güvenli atmanıza yardımcı olacak.

Sonbahara yakalanmadan son günlerde yaz günlerinin kalan kırıntılarını kıyafetlerinize yansıtmayı unutmayın!
Yorum Yazın