TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Volanlı kıyafetleri giyme inceliği

Son zamanlarda artışa geçen volan ve fırfır modası özellikle kombin yapılırken en çok dikkat edilmesi gereken kıyafetler olarak incelik gerektiriyor. Çünkü volanların kumaşa kattığı artı yük ve kullanılan alan o bölgede görünümü müthiş bir hale getirirken alaşağı da edebiliyor.
Volanlı kıyafetleri giyme inceliği
Deniz Burakcan Demir - Volanlı bir eteği giymek ve kombinlemek için uzun boylu ve basenlerin geniş olmaması önemlidir. Bu inceliğe dikkat etmek gerekir. Üst bölge ince alt bölge daha geniş olan kadınların volanlı kıyafet seçerken üst bölge de volan detayına yönlenmesi gerekir. Volanlı bir gömlek ya da bluz giyerek o bölgeye ilgiyi çekilebilir alta ise dar bir etek ya da pantolonla kombin yapabilirsiniz. Böylece orantı da dengelenecektir.

Üst kalın alt ince olan kişilerde ise bunun tam tersi olmalı tabi i! Yani kalınlığın çok olduğu bölgelerde volanlı detayları kullanmamak! Volanlı kıyafetlerin en önemli özelliği volanın yoğun olduğu bölgelerde artı katkı sağlaması!

Küçük göğüslere sahip ince yapılı kadınlar için volan detaylı elbiseler ve bluzlar tam ideal seçim olacaktır. Renk açısından da hiçbir kısıtlama olmadan rahatlıkla giyebilirsiniz. Volanın hâkim olduğu bikiniler dahi sizler için iyi bir isabet olacaktır.

Dar basenlere sahip ve iri göğüsleri olanlar ise alt bölgede volan yoğunluğu olan etek, mayo gibi seçenekleri değerlendirebilir.

Volanlı kıyafet seçimlerinde ayrıca dikkat edilmesi gereken aksesuar ve takılarda abartı yaratmamak ve daha sade minimal seçimlerde bulunmak!
Yorum Yazın