TİC Holding Header
  • USD 32.325
  • EUR 35.085
  • Altın 2297.968
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Tüylü çorap modasına evet mi?

Artık moda olabildiğince özgür ve sınır tanımayan yeni stillerle karşımıza çıkıyor.
Tüylü çorap modasına evet mi?
Sultan Gedik - Birbirinden absürt birçok tasarım podyumlarda yer alıyor.

Moda tasarımcıları artık sadece güzelliği değil güzel olmayanı da deneme peşinde! Ne kadar tercih edilir ya da kimler bu tüylü çorapları giyer? Bilinmez ama sanırım sınırsızlar ve moda için giymeyeceği yok olanlar için bu bir fırsat!

Oldukça garip gelecek ve sonra da alışılarak giyilecek tüylü çoraplar bildiğiniz erkek bacağını andıran bir tüyle kaplanmış. Desenin bu şekilde tasarımlanmış olması artık kadınla erkek farkını da ortadan kaldıracak desenize!

Oldukça çılgın ve sıra dışı tüylü çorap modası ne kadar tutar bilinmez ama her yenilik modacılar için bir trend. Kadınların modaya karşı zaaflarının oldu düşünülürse tüylü çorap modası hayli dikkat çekeceğe benziyor.



Çin’de tasarımlandığı ve kadınların bir takım sapıklıklara karşı önlem olarak giymesi için hazırlandığı haberleri gündemi bir hayli meşgul etmişti. Ancak bu çorapların böyle bir rivayetle ortaya çıkmasından sonra yeni bir stil olarak trend olması muhtemel!

Moda her daim yeniliklere açık olmalı ancak yenilik yaparken işin boyutuna ve giyilebilir ya da taşınabilir olmasına bakmak gerek. Kadınlar estetik açıdan oldukça çekici olan varlıklardır. Tüylü çorap modası ne kadar estetiğe etki eder bu düşünülür(!)

Modayı takip edeceğim derken maskara olmamak ve kadınsı özelliklerden ödün vermemek; kendini bilen her kadın için önemli olmalıdır.  Klasik bir cümle olacak ama ‘’Kendine yakışan modadır’’ sözü her ne olursa olsun gündemde kalmalı! Moda diye maskara olmanın ve gülünç ya da itici olmanın hiçbir esprisi yok!
Yorum Yazın