TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.214
  • Altın 2246.59
  • BIST 100 8792.15
  • Moda

Trend örgülerle saçlarınızda tarz yaratın!

Uzun saçlı olmak her açıdan bir kadın için avantaj sağlar.
Trend örgülerle saçlarınızda tarz yaratın!
Çünkü farklı birçok kesim stilini denemenin yanı sıra farklı şekilde tasarımlar ile yenilemek de mümkün olmaktadır.

Her sene moda tasarımcıları yeni stil kıyafetlerle tasarımlarındaki koleksiyonları podyumlarda tanıtırken; aynı şekilde saç tasarımları da modayla iç içe olarak tasarımlara yansır.

Saç stillerinde ve özellikle yaz mevsiminde dağınık ve açık saçlar yerine daha derli toplu ve rahatlık vererek sıkmayacak modeller kullanılır. Bu stillerden modası asla geçmeyen örgü modelleri birçok farklı stille havayı değiştiren bir etki yaratır.



Farklı stillerde onlarca örgü modelini saça uygulamak mümkün! Basit bir oluşum değildir örgüler; değişik uygulamalar ve dokunuşlarla harikalar yaratılabilir. Özellikle hasır örgü tarzında saçın havasına çok güzel dokunuşlar sağlanabilir. Tek yapılması gereken saç örgüsünü bilmek. Ancak öğrenmek istemeyenler kuaförlere diledikleri modeli seçerek de yaptırabilir.

Saç örgülerinin stillerine uygun olarak yine moda olan aksesuarları da kullanmak mümkün! Zincir, halka küpeler, tüyler, kumaş parçaları, danteller ve daha birçok şey! Günlük olarak kullanılabilen örgü modelleri ayrıca özel günlerde stil farklılığı ile tarzınızı daha fazla yansıtacaktır.

Yüz güzelliğini de yansıtacak etkiler yaratan örgü modelleri günü ve geceyi kurtarmaya yarayan en önemli saç stilleri arasındadır. Çok dağınık olduğunuz bir anda aniden dışarı çıkmak istediğinizde ya da acil bir hazırlanma sürecinde hemen iki örgü yaparak bırakmak bile sizi rahatlatacaktır.
Yorum Yazın